Gyerek nélkül nincs értelme az életnek? Mit tehet az akinek nincs párja és ezért egyedül nem tud vállalni gyereket? Miért kell azt lenézni?
9/10
Köszönöm, hogy aggódsz értem, de nálam jól működik minden! Bátran ki merem "mondani", hogy összességében jól mennek a dolgok és boldogok vagyunk! Az élet nem habos torta sem az egyedülálló szülőknek, sem a párkapcsolatban élőknek. Gondolom, nálad sem 120%-on mennek a dolgok! Vagy talán igen?! :)
Joggal vagyok dühös az előttem szóló birkára, gyűlölöm az ilyen elnyomó, másokat megsemmisítő, LENÉZŐ gondolatsorokat. A reményvesztett 30-as nőknek még a megmaradt halvány reményét is eltiporja a kretén, hivatkozva a logisztikára, anyagiakra és a lelki sérülésekre, ami a gyermeknevelés során kialakulhat! A kérdezőnek üzenem, hogy sajnos pont azok az emberek nézik le az egyedülállókat, akik szentül és vakon CSAK a párkapcsolatban hisznek! Óhh, milyen sok értékes kis élet nem születhet meg, mert a sok gyáva nem mer egyedül gyereket vállalni... :( Részemről a téma lezárva! Lehet csámcsogni, további jó szórakozást kívánok!
Én ugyanígy gondolom! Gyerek nélkül nincs értelme az életnek! De nem kell őket lenézni ettőlfüggetlenül!
Szülőként viszont hidd el sokkal jobb élni!
Amikor megszületik és hallod, hogy felsír és feleszmélsz, hogy igen, ez az én gyermekem.
Amikor rajzol neked valamit és őszinte lelkesedéssel adja át neked.
Amikor az iskolában kap valami rossz jegyet és szomorú és te leszidod, végül rájössz, hogy igazából sosem haragszol rá. Vagy amikor lelkesen dicsekszik egy új 5-össel, együtt örültök.
Vagy amikor bemegy hót lámpalázasan vizsgázni és kimondják, hogy milyen jól sikerült!
Vagy az első állás és fizetés.
Amikor megcsalja a barátja/barátnője együtt sírtok rajta.
Vagy amikor kimondod, hogy nagyszülő lettem.
Egy gyerek mellett átéled az egész gyerekkorod! Egy gyerekes ember mindig vidámabb, önzetlenebb és megértőbb. Akinek nincs gyereke, viszont tanár, az is közelít, ahhoz, mintha gyereke lenne.
Akinek nincs gyereke, az sokkal magányosabb, viszont több ideje jut magára. (buli, szórakozás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!