Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, elhagynátok a párotok...

Férfiak, elhagynátok a párotokat, ha lebénulna?

Figyelt kérdés
Ápolnátok, végeznétek házimunkát, mellette maradnátok?
2010. márc. 9. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Más dolog elméletben válaszolni, a legőszintébben és a legtisztább hittel, és megint más, amikor tényleg megtörténik, és csinálni kell. Én azt gondolom, nem hagynám el, de nem tudom, hogy tényleg úgy tudnék-e tenni, ahogy gondolom, hogy kell.
2010. márc. 9. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Én megmondtam neki az udvarlás elején, olyan betegségem van, hogy bármi megtörténhet.Ő vállalt, így is! Pedig maximálisan őszinte voltam hozzá, nem kerteltem, elmondtam millió árnyoldalát a problémámnak. Ennyi év házasság után nem hagynám őt cserben, mert nagyon jó ember. Neki is lehet problémája, azt senki nem tudhatja előre, de nem hagynám el az biztos.
2010. márc. 9. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmikép nem hagynám el. Az anyóskát és más idős családtagot is felvállaltam, mikor kellett. Nem úgy vna az élet, hogy csak szex, meg buli meg nyaralás.
2010. márc. 10. 07:26
 14/16 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Mennyi ideje vagytok hazasok? Miota ismeritek egymast? Miota beteg es mi okozta ezt az allapotat?
2010. márc. 10. 23:22
 15/16 anonim válasza:
Ja, es van gyereketek?
2010. márc. 10. 23:50
 16/16 anonim válasza:

Valami tobbet irj, mert igy nem lehet igazan allastfoglalni!

Olyan fontos kerdes, ami kihathat egesz eletre mind a kettotokre!

2010. márc. 11. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!