Férfiak, nők! Mit tennétek az alábbi helyzetben?
Ezek a kötelező céges buliról csak annyit, hogy nekünk is állandóan volt, bár sosem 2 nappal előtte jelentették be. Az egyik kolléganőmmel 3 hét eltéréssel szültünk és 7 hónapos terhesen még elvárta a főnököm, hogy ott legyünk egy ilyen összejövetelen. Nem kellett csinálni semmit, csak ott legyünk és kész. (Jelen esetbe persze nem ottalvós, de ezt elvárták.) Én elmentem, a kolléganőm nem és most anyukaként is másképp állnak hozzá a dolgokhoz.
Sajna ez ilyen...
páromnak is vannak ilyen "kötelező bulik",de ha már nekem igért vmit,akkor velem jön,cégnél szoljanak időben...
ha azok szoltak előbb,akkor én nem szervezek rá...
én fontosabb voltam eddig még mindig...
éjszakára meg sosem lép le,azokra nem szokott elmenni se...
érdekes modon ő eltudta azt érni a fönökénél,hogy megtehesse ezt...ha akar mondani vmit a fönöke,mondja el munkaidőben...
22/L
Rosszul esik hogy nem tud elmenni?Az nem esne rosszul ha kirúgnák mert veled ment inkább színházba?
Manapság nehéz munkát találni, akinek van az becsülje meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!