Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nők! Mit tennétek az...

Férfiak, nők! Mit tennétek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
A nő színházjegyet vesz a ffinak, aki örül is ennek. Majd az elősadás előtt 2 nappal a ffi egyik főnöke felhívja a ffit, h pont aznap ottalvós céges összejövetel lesz és "szeretné, ha elmenne".
2010. márc. 9. 10:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Volt már kismillió olyan szituáció, amire csomóan rávágták volna (mint most is), hogy átver, és utólag mindig bebizonyosodott, hogy igazat mondott. Szóval nincs okom nem bízni benne, másrészt meg a saját fülemmel hallottam.
2010. márc. 9. 10:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha a főnöke "szeretné, hogy ott legyen", akkor ott kell lennie, nincs kibúvó. Nem a férfi tehet arról, hogy ez így alakult, ha én lennék a nő ebben az esetben bizony megértő lennék és vagy megpróbálnám elcserélni a jegyet máskorra vagy valakivel elmenni, anyuka, barátnő stb. Utána nyilván az lenne a legjobb, ha a férfi kárpótolná a nőt, újabb jeggyel másra vagy esetleg mással (pl. egy vacsora).
2010. márc. 9. 10:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi, igazad van, azt hiszem :S
2010. márc. 9. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
úgy tudom, a színházjegyet ilyenkor még ki lehet cserélni másik előadásra, kérdezd meg! ha nem megy, vigyél el valakit, aki szintén szívesen megnézné (pl. testvéred, barátnőd, anyukád, apukád). ezt az estét meg pótoljátok be minél hamarabb! egyébként mi főnökünk is ilyen, hogy neki fontosak ezek a dolgok, nem szereti, ha valaki nem megy el. férjem vállalkozó, így a maga ura, de maximálisan megérti, hogy ez a beosztás sajnos ezzel jár. mondjuk azért az én főnököm jó előre szokott szólni, hogy mindenki tudjon tervezni, ennyiből rendes, de nem minden főnök jófej sajnos :(
2010. márc. 9. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a kötelező céges buliról csak annyit, hogy nekünk is állandóan volt, bár sosem 2 nappal előtte jelentették be. Az egyik kolléganőmmel 3 hét eltéréssel szültünk és 7 hónapos terhesen még elvárta a főnököm, hogy ott legyünk egy ilyen összejövetelen. Nem kellett csinálni semmit, csak ott legyünk és kész. (Jelen esetbe persze nem ottalvós, de ezt elvárták.) Én elmentem, a kolléganőm nem és most anyukaként is másképp állnak hozzá a dolgokhoz.

Sajna ez ilyen...

2010. márc. 9. 14:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is.
2010. márc. 9. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

páromnak is vannak ilyen "kötelező bulik",de ha már nekem igért vmit,akkor velem jön,cégnél szoljanak időben...

ha azok szoltak előbb,akkor én nem szervezek rá...

én fontosabb voltam eddig még mindig...

éjszakára meg sosem lép le,azokra nem szokott elmenni se...

érdekes modon ő eltudta azt érni a fönökénél,hogy megtehesse ezt...ha akar mondani vmit a fönöke,mondja el munkaidőben...

22/L

2010. márc. 10. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul esik hogy nem tud elmenni?Az nem esne rosszul ha kirúgnák mert veled ment inkább színházba?

Manapság nehéz munkát találni, akinek van az becsülje meg.

2010. márc. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!