Utálom az igazi nevemet..?
Figyelt kérdés
Az igazi nevem Nikolett de én nem szeretem ha így szólítanak.
A Mamám viszont állandóan így szólít:'(
Viszon van egy kicsi 2 éves uncsi tesóm őt Zsófiának hívják de a Mamám soha se szólítja az igazi nevén csak becézi pl:Zsozsó meg stb....
Ez engem nagyon idegesít viszont ha elmondom neki ezt akkor meg pofon vág meg el kezd velem ordibálni.
Szóval ezért van néha hogy gyűlölöm.
Nem tom mit kezdjek vele hogy ne szólítson a rendes nevemen mivel csak a Niki-t szeretem.
Ha tudtok kérlek segítsetek mert nem bírom ezt tovább.
2015. aug. 10. 11:19
11/14 anonim válasza:
Erről eszembe jut egy vicc. Rákosi idején bemegy egy ember a hivatalban.
-Szeretném megváltoztatni a nevem, mert szégyenlem.
-És tessék mondani, mi a neve?
-Hugyos Mátyás, uram.
-És mire változtatná?
-Hugyos Ernőre.
12/14 anonim válasza:
Valamiért úgy érzem ha meg változtatod úgy is nikolettnek fog hívni...
13/14 A kérdező kommentje:
Hát...ja
2015. aug. 11. 07:55
14/14 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme annak, hogy változtass a neveden, ha a mamádon kívül mindenki a beceneveden szólít és az tetszik. A mamád meg ahogy magad is mondtad, valószínűleg továbbra is a teljes neveden szólítana. Fogadd el így, vannak ennél rosszabb dolgok is az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!