43 évesen már öreg vagyok? Mit jelent az a szó, hogy boldogság?
43 éves nő vagyok. 3 műszakban dolgozom, szerencsére egészséges, elfogadható anyagiak közt. 2 nagy lányom van, 25 és 19 évesek, a nagy lányom mér férjnél van, hárman élünk. Férjem 55 éves, 12 év köztünk a korkülönbség.Férjem alapjában véve jó ember, de nagyon határozatlan, csendes, gyenge jellemű ember. 22 éves élünk házasságban, soha nem csaltam meg senkivel.Igaz szerelmet - ami az ember életében csak egyszer adódik - soha nem éreztem. Tisztelem és becsülöm őt a jóságáért, de semmi több. Amikor megismerkedtünk, kényszerhelyzetben voltam, nem volt más lehetőségem, mint hozzámenni.Kb. 2-3 éve tapasztaltam magamban azt az érzést, amit most megpróbálok leirni.Férjem nagyon szeret modellezni, repülőmodellezés a mindene, minden szabadidejét és energiáját ez köti le. Nagyon sokat vagyok egyedül, többet van a repülőivel mint velem. Kapcsolatunk szép lassan elszürkült, ellaposodott, napok telnek el ugy, hogy nem tudunk miről beszélgetni, csak kerülgetjük egymást.Szórakozni, kikapcsolódni nem járunk, anyagilag azt nem engedhetjük meg, másrészt ő nem egy "bulizós" tipus.Nincsenek közös programjaink, neki is, nekem is, más az érdeklődési körünk, így csak a munkahely és a háztartásvezetés teszi ki a mindennapjaimat.Semmi figyelmességet nem kapok, mindig is érzéketlen volt e téren.Már nem érzek iránta semmit, szép lassan, csendesen elhidegültünk egymástól, csak a felelősség és a kötelességtudat tart össze minket. Sokszor annyira magányos vagyok, néha úgy érzem, hogy megbolondulok. Lehet hogy velem van a baj? Egyre gyakrabban tör rám ez az érzés, sokszor álmatlanul forgolódom az ágyban, próbálom magamba fojtani ezt az érzést, de egyre nehezebben megy.
Van megoldás erre a problémára az én koromban?
Milyen érzés boldognak, netán szerelmesnek lenni?
De rossz ezt így olvasni...sajnos nem tudok tanácsot adni de 43 évesen miért lennél öreg??
Én még csak 33 vagyok,tanáccsal nem tudok szolgálni,de remélem jobbra fordul a sorod!!
43 évesen? öreg?.......
anyut a férje 48 körül hagyta el....apám.....ha hívhatom így.....szegény eléggé leharcolta magát addigra, már nem hitte el h nő, 53 évesen jött egy szerelem és anyu elkezdett újra szép lenni...mindenki megfordult utána és boldog volt........
nehéz felrugni egy "jól működő" házasságot, de lehet h érdemes h az ember megtapasztalja a boldogságot
nekem sokat segített ebben a témában csernus a férfi c könyve, ill a nő...olvasd el, szerintem segít a problémádon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!