Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban gáz vagy csak én...

Ez valóban gáz vagy csak én tartom annak?

Figyelt kérdés
Ha egy 40 éves nő a férjével illetve két gyerekével az apjánál lakik (mármint a nő apjánál) és lusták dolgozni, így nem is adnak haza egy forintot sem, tehát el vannak tartva, de ezt az apuka néha megjegyzi nekik hogy azért ideje lenne munkát keresni, de ezen ők meg felháborodnak és elhordják az apukát minden féle szemét embernek, akkor ez valóban gáz helyzet vagy csak én fújom fel??? Ti mit tennétek?

2015. aug. 4. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de még csak ciki sem - a pofátlanság tetőfoka.
2015. aug. 4. 22:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát mindkét szülőnek van bőr a pofáján. Ingyenélő senkiháziak.

Én biztos jól megreguláznám őket, hogy így kihasználják szegény "öreget". Mintha putriban élnének. Ott dívik ez a mentalitás.

Ha békésen akarnám elrendezni, mert nem lenne vér a pucámban, akkor szépen közölném a szülőkkel, hogy sajnos kevesebb pénz áll rendelkezésre, nem lehet tartani ezt a színvonalat. Ennyi. Az indok lehet kórházi kezeléstől kezdve bármi. Aztán ez időre elmegy mondjuk fagyizni, sétálni, ha nagyon precízek akarunk lenni. Meg külön bankszámla, amiről nem jön tájékoztató levél.

A lényeg, h jól meg kell rugdosni az ilyen mihaszna, ingyenélőket. Nehogy már azon élősködjenek, aki átdolgozta az életét. Pofám leszakad. Milyen gyerek lesz így az unokából? Az is eltaknyosított mihaszna lesz, mint a szülei.

2015. aug. 5. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!