Mit csináljak ha nincs saját szobám?
Én sem értem, mi az, hogy az anyuka nem "akar"... És a gyerekeivel egy rakáson élni akar??
Fura...
"amúgy anya és apa jól kijönnek csak már nem akarnak együtt aludni"
Mi van? o.O Inkább nyomorog a gyerekeivel egy szobában, mint hogy a férjével aludjon? Ha ennyire undorodnék a férjemtől, akkor is külön ágyban de egy szobában aludnék vele, mi ez már, hogy 4-en nyomorgunk egy szobában....
El nem hiszem, hogy nincs otthon semmi gond a szülőkkel.
Nekünk 3 nagy és egy mini szobánk van. Mamámmal, amyával, tesómmal élek. Az egyik nagy szoba a mamámé, a másik nagyban lakunk 3-an, mert a kicsibe egy kanapé van és nem lehetne ott aludni, vagy szoba, mert amúgy is kicsi és a kanapé mellé más már nemigen fér.
Van egy nagy szoba amibe senki nincs! De a mamá nem engedi hogy az legyen az én szobám!!! Anya meg tesóm soha nem takodik el kb egy szemétdomb közepén élek, egyikükkel sem vagyok jóban…… Nem bírom tovább, megértelek.
De akkor valamelyik tesód vagy te miért nem megy át apudhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!