Ez most tényleg akkora tragédia?
Férjem haverjai már hetek óta szerveztek valami "kimegyünk a hétvégi házba, főzünk kaját, iszunk mellé és jól érezzük magunkat" bulit. Eddig valamiért mindig elmaradt.
Pár napja szóltak neki, hogy akkor most van itt az ideje. Ő pár napig filózott, hogy menjen-e (elég fáradt),végül úgy döntött, hogy nem egész hétvégére, hanem ma éjszakára velük tart, aztán délelőtt hazajön.
Este elment, gyereket közben lefektettem és egy barátnőmmel kezdtem el beszélgetni neten - mondván, hogy most hirtelen unatkozom, hogy férj máshol, gyerek alszik.
No, kaptam hideget-meleget, hogy micsoda dolog, hogy gyerekes családapa nem itthon tölti az éjszakát.
Most komolyan, mi ebben olyan nagy gond? Valamikor délelőtt hazaér, gyerek úgyis alszik, én meg majd feltalálom magam, vagy hamarabb lefekszem aludni. Vagy háziőrizetben kellene tartanom, amíg a gyerek 18 éves nem lesz?
Persze, rám is az vonatkozik, hogy legalább előző nap szóljak.
Talán egyszer volt vétó,mert tényleg rohadt fáradt volt muszáj volt aludnia.
Dehogy tragédia! Szerintem ez a normális! Attól még lehetnek barátaitok és eljárhattok időnként ide-oda, hogy már van család.
Szerintem az illető barátnő féltékeny :)
Én is találkoztam már hasonló hozzáállással. A társaságunkban az a szokás, hogy az eskuvok elott van lány- és legénybúcsú. Ilyenkor mindig kulon megyunk valahova, de egy párt sose lehet elrángatni sehova, mert "majd megértitek, ha családotok lesz". Van egy kisfiuk, de anyósék szívesen vigyáznának rá, de akkor se. Úgy sem lehet, hogy csak apuka/anyuka jon, vagy hárman jonnek valahova vagy sehogy.
Nekunk a volegényemmel még nincs gyerekunk, de én is ennek a hozzáállásnak a híve vagyok, ahogy Ti csináljátok kérdezo.
Egy feltételem volt azért :)
A múltkor ugyanitt ő ment el ágakat gyűjteni a telek hátuljába, hogy begyújtsák a tüzet és elkolbászolt egy kivilágítatlan telekrészre, ahol egy nyitva felejtett csatornába félig beleesett, szerencsére időben meg tudott kapaszkodni. Az öntöttvas csatornafedél se borult rá. Megúszta horzsolásokkal (amúgy akkor teljesen józan volt).
A mostani feltétel az volt, hogy kivilágítatlan részekre nem megy, vagy visz magával egy bazierős zseblámpát.
"No, kaptam hideget-meleget, hogy micsoda dolog, hogy gyerekes családapa nem itthon tölti az éjszakát."
Nézd, ha olyanok adják az ilyen tanácsokat, akik otthon glédában állnak fakanállal a kezükben és ki sem mozdulnak a konyhából, max. takarítani, vagy gyereknevelési célzattal, akkor tőlük elfogadható ez a fajta véleménytípus.
A többiektől nem igazán.
A barátnőddel van a baj. Vagy irigy, vagy rosszindulatú, vagy még soha nem volt része normális párkapcsolatban.
Én a helyedben megkérdeztem volna, hogy ő a kapcsolatokat börtönnek képzeli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!