Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha ki vagyok...

Mit tegyek, hogyha ki vagyok közösítve a családból, társadalomból is amiatt, mert önhibámon kívül nem volt még soha barátnőm, és azt hiszik rólam, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Most nem kezdem el ecsetelni a mai fiatal lányok irreális elvárásait, mert szerintem az oldal látogatói kívülről fújják az egészet, nos nekem is ilyen okok miatt nem jut barátnő, egyszerűen nem tudom felvenni a versenyt az alfákkal, meg a páva szépfiúcskákkal, emiatt a saját családom is szinte levegőnek néz, "megtűr", mit tegyek?

Huszonéves srác vagyok.

2015. júl. 29. 20:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Figyelj!Igazadvan!Ez rosz egy dolog!Egyrészt ami a legrosszab!Hogy belenézel reggel a tükörbe!Már gondolom el is vesztetted önbizalmad arra napra!Ez a legnagyobb baj!Lehet egy rosz fog!Szembetegség!Nem vagy kigyurt!Netán beégetnek az iskolában csajok elött kinézeted végett!De ezzel önbizalmat vesztetted ha ilyen helyzet áll fent a dolgokban!Nézd!Ez nem azt jelenzi hogy meleg vagy ez végett!Ha ilyen téren tiszta a lelki ismereted akkor ne aggódj rajta!Jótanács Hívj fel egy örömlányt aki pénzért a kedvedre tesz!Majd visza jön az önbizalmad!Azt őt nem érdekli hogynézel ki!Utánna már téged sem!!!!
2015. nov. 24. 21:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm,csak ő már 36 éves.

Sajnos nagy eséllyel egy primitív közegből származol.

Hidd el a melegnél sem egyszerűbb(én az vagyok),hatalmas elvárások vannak,és ott még csak nem is kell teperni senkinél,bármikor megkaphatsz szexre bárkit.

A lányok meg nem adják ingyen magukat és ezt használják ki.Ezért a fiúknak valami adni kell a szexért cserébe.

Őszintén?

Szerintem még mindig jobb,ha nincs senkid,mintha olyannal lennél,aki nem is tetszik neked,de még ki is használ,és visszaél azzal,hogy "nunci" van a lába között.

Sok olyat látni,hogy mindegy milyen "csak luk legyen,legyen valaki".

Én azt mondom,ha egy szintet nem kaphatsz meg inkább ne alacsonyodj le.

Amúgy meg nem mindenkinek van szüksége barátnőre.

Szóval nem értem miért közösítenek ki emiatt.

Sokan élnek párkapcsolat nélkül(Nem azért,mert nem kellenek senkinek,hanem mert ők nem akarnak kapcsolatot).

2015. nov. 25. 02:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj?

Folytasd a hisztit.

Látod, eddig is ilyen sokra mentél vele!!

(szarkazmus off)

Őszintén! Te kezdenél saját magaddal?

2015. nov. 25. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha van valamilyen munkád amivel meg tudod teremteni a saját egzisztenciád (albérlet-lakás, annak fenntartása, étel, ruha stb.) akkor javaslom, hogy költözz el.

Engem nem zavarna ha a fiam meleg lenne. Az zavarna ha nem dolgozna és nem tudná magát eltartani, nekem meg azon kellene aggódnom mi lesz vele a halálom után.

Kezdj új életet.

Az is lehet, hogy rossz helyen próbálsz magadnak párt találni. Könyvtárral próbálkoztál már? Színház? Ilyen helyekre azért a kicsit műveltebb emberek járnak, ne discoban, bárban, kocsmában próbálj ismerkedni. Vannak pubok, cukrászdák ahol irodalmi esteket tartanak, könyvmegnyitó, képkiállítás. Egyáltalán mi az ami téged érdekel?

2015. nov. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!