Mit vegyünk ajándékba?
Úgy elég nehéz lesz bármi frappánsat írni, ha nem vázolod fel nagyjából a természetét, a stílusát, stb.
Van egy tippem, szerintem itt nagyon jópofa dolgok vannak, hátha beletrafáltam:
itt a tavasz, ásót, kapát, veteményt, baltát, vibrátort, óvszert, sthil fűkaszát, pólót, gumicsizmát, laptopot, plüss macit, fülbevalót, könyvet, pc játékokat, x box 360-at, biciklit, vonatjegyet, sálat, autót, motort, bögrét, szekrénysort, hangafalakat, sört, chipset, bukósisakot, táskát, gyógyszert, telket, házat, bumerángot, vetőgépet, tehenek, disznót, redőnygurtnit, cserepet, kajajegyet, írószer csomagot, usb kábelt, cd-t, szőnyeget, füvet, cigit, térkövet, raklapot, távirányítót, mágnest, heggesztőpálcát, makaróni alapot, vágókorongot, kisflexet, szerszámosládát, varrógépet, tyukokat, hidegvágót, betonkeverőt, glettet, karburátort, vasbetonhálót, éjjeli lámpát, zászlót, láncot, csapágyat, kútgyűrűt....stb stb...
most ennyi jutott eszembe...de majd ha vmi beugrik akkor írok még.
www.kreativvagyok.hu
Szerintem azok az ajándékok sokkal többet érnek,amiket saját magunk készítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!