Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyünk ajándékba?

Mit vegyünk ajándékba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy több éve működő stúdiónak a "vezető egyénisége vagyok" de természetesen van 1 stúdióvezetőnk is akinek közeleg a névnapja. Szerintetek mi lenne amegfelelő ajándék neki? Tényleg mindent megtesz értünk és nagyon szeretjük, és szeretnénk neki valami frappáns ajándékot! Segítsetek!
2010. márc. 6. 21:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és azt h én vok a studio vezető egyénisége ezt csak azért mert nekem kell kitalálni és + venni az ajándékot :)
2010. márc. 6. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy elég nehéz lesz bármi frappánsat írni, ha nem vázolod fel nagyjából a természetét, a stílusát, stb.

Van egy tippem, szerintem itt nagyon jópofa dolgok vannak, hátha beletrafáltam:

[link]

2010. márc. 6. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy új fejhallgató? HM?
2010. márc. 6. 22:00
 4/5 anonim válasza:

itt a tavasz, ásót, kapát, veteményt, baltát, vibrátort, óvszert, sthil fűkaszát, pólót, gumicsizmát, laptopot, plüss macit, fülbevalót, könyvet, pc játékokat, x box 360-at, biciklit, vonatjegyet, sálat, autót, motort, bögrét, szekrénysort, hangafalakat, sört, chipset, bukósisakot, táskát, gyógyszert, telket, házat, bumerángot, vetőgépet, tehenek, disznót, redőnygurtnit, cserepet, kajajegyet, írószer csomagot, usb kábelt, cd-t, szőnyeget, füvet, cigit, térkövet, raklapot, távirányítót, mágnest, heggesztőpálcát, makaróni alapot, vágókorongot, kisflexet, szerszámosládát, varrógépet, tyukokat, hidegvágót, betonkeverőt, glettet, karburátort, vasbetonhálót, éjjeli lámpát, zászlót, láncot, csapágyat, kútgyűrűt....stb stb...

most ennyi jutott eszembe...de majd ha vmi beugrik akkor írok még.

2010. márc. 6. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:

www.kreativvagyok.hu

Szerintem azok az ajándékok sokkal többet érnek,amiket saját magunk készítünk.

2010. márc. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!