Miért nem érti meg a családom, hogy az én szobám az én szobám, és én döntöm el mikor vagyok ott, és ne küldjenek ki mások?
Szerintem mindenkinek szüksége van intim szférára és a saját szoba pont egy ilyen hely.
Ha valaki gyereket vállal legalább biztosítottá ezt.
Meg egy saját pc manapság nem egy luxus dolog.
Sajnálom h ilyenek a szüleid.
7-es rád egy kutyát se bíznék. Jó h mindjárt nem azért kéne hálás legyen h anno dugtak a szülei és ö megszületett. Ha valaki gyereket vállal biztosítsa az alapvető szükséges dolgokat is. Mint pl a fent sérelmezett saját szoba.
Akadj már le a szülőkről, utolsó, nem tűnt fel, hogy a kérdezőt a bátyja küldte ki? És toronyórát láncostul nem kéne még biztosítania a szülőnek? Neked hány gyereked van, és mit biztosítasz nekik? Nem kell a partvonalról beugatni, senki sem kíváncsi a hülyeségeidre.
Kérdező, ezt a bátyáddal kell lejátszanod, ha nem megy, akkor be kell vonni a szülőket. Lehet, hogy annak a gépnek jobb helye lenne bratyódnál, vagy cseréljetek szobát, ha az övé közelebb van a szülőkéhez, lehet, hogy ő örülne, ha kicsit szeparáltabb helyen lakhatna.
Lehet én gondolkodom egysíkúan, de nekem az a szobám, ahol alszom :) Ennyi erővel a vécét, vagy a konyhát is kikiálthatnám annak :D
Hol alszol, ha nem ott? Miért van külön nappali szobád fenntartva? Gyakorlatilag az most teljes értékű nappaliként szolgál...
Valószínűleg a bátyád is hasonlóan gondolkodik, írtál már erre utaló dolgot is. Valóban az lenne az értelmes megoldás, ha a számítógép kiköltözne egy közös helyiségbe. Egyáltalán miért csak ott van? A bátyádnak is biztosan szüksége lenne rá.
Elég elnéznem az öcsémet és a húgomat, egész nap - külön - gép előtt ülnek. Meg is őrülnének, ha nem férnének oda egymástól. Örülj neki, hogy nem túrt még ki onnan teljesen :)
@Komment Huszár:
"Titeket a szüleitek csak dísznek tartottak, vagy rabszolgának? Gondolom anyádék neked is utólag benyújtották a számlát a felnevelésed költségeiről. "
Ezt a hülyeséget honnan szeded? :D
Azért nehogy már úgy rendelkezzen a gyerek, mintha szállodában volna. Itt egyesek azt hiszik, hogy nekik mindent szabad.
A #11 és #12 észlénynek: remélem a ti gyereketek azt és úgy csináln, amit és ahogy akar, és nagy ívben kakil rátok, hiszen ők ugráltatnak mindneki mást.
Kérdező: Ha 1 számítógépetek van, akkor azt tegyétek ki a szobádból, mert az sem fair, hogy a tesód nem fér hozzá, ha te nem akarsz kimenni és egyedül akar ülni a gép előtt.
Miért nálad van a gép? Miért nem a nappaliban?
"#9. Te nagyon birka vagy!
Egy 13 éves lány apja vagyok."
Rögtön gondoltam, hogy apja, mert tuti nem foglalkozol vele rendesen, ha ilyen hülyeségeket írsz. A te lányod ugye azt csinál a saját szobájával, amit csak akar, mert az az övé, ugye? Na ne röhögtess már! Esetleg csak 2 havonta 1x léphetsz be oda, mert ő rendelkezik róla :D Te sem foglalkozol sokat gyerekkel, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!