Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? Vagy...

Szerintetek ez normális? Vagy tényleg már betegesen félt?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek mamáékhoz nyaralni és gondoltam veszek ott a városba gitárra hangolót mert szükségem van rá. Van rá pénzem is. Először anya nem jó szemmel nézte hogy ilyenre költöm a zsebpénzem most meg nem engedi hogy egyedül elmenjek egy hangszerboltba és vegyek egy hangolót mert átvernek. Nekem fel van írva milyet kell venni vagy hasonlót. Mondtam akkor tata elkísér de nem mert ő ciki. Cikinek érzi a saját szüleit?? Azt mondja anya hogy legyek önálló de így hogy ha boltba se enged egyedül és majd ha hazajövök akkor veszünk de a héten is ezt mondta de nem ért rá mert ő fáradt aludnia kell stb.. Csak én reagálom túl hogy nem vehetek egyedül hangolót? Így nem tudok gitározni mert hamis de anyám szerint nem. 15 éves vagyok
2015. júl. 26. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anyád erősen túlzásba viszi, de addig is:

A neten rengeteg zongora programot találsz, ha fül után nem tudod behangolni.

És van vizuális visszajelzésese hangológép is, keress rá.

Pl.: [link]

És okos telóra is van hangoló.

SZóval kb. felesleges venni, de ha neked kell, nem értem anyádat.

2015. júl. 26. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez az egész nem is a hangolóról szól, hanem anyukádról, aki még nem készült fel arra, hogy kicsit engednie kéne már az anya-pórázon. Hogy önállósodnál ha nem mehetsz el? Oké, tatád ciki, egyedül ne menj, majd ővele. Szóval akkor kiről is van itt szó? Akár ő adja a zsebpénzt, akár te gyűjtögeted össze, amit egyszer megkapsz, az már a tiéd, egy 15 éves gyerektől sem veheti vissza az ember én így gondolom. És az meg örökre jó módszer minden anyának hogy balhézik vagy duzzog. Gyk tele van olyan huszonéves fiatalokkal akiket nem engednek elköltözni otthonról, meg olyan 30-asokkal akik elköltöznek de folyton belepof*znak a szülők az életbe, gyereknevelésbe, háztartásvezetésben és elbizonytalanítják az önállóságban. Hidd el, sok harcot megspórolsz magadnak ha most hagyod hogy balhézzon. Kidühöngi magát és lassan rájön hogy veled nem lehet packázni, önálló véleménnyel rendelkező szép lassan felnőtt vagy.
2015. júl. 26. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem normális, és nem is félt.

Egyszerűen azt mutogatja neked, hogy ki az úr a házban. (Naná, hogy az, akinél a kassza kulcsa van.)

A nők szeretik ezt a fajta fegyvert alkalmazni, ha tehetik.

Az enyém például számtalanszor eljátszotta boltokban a következőt:

Nézelődünk, közben folyton kérdezget, hogy láttam-e valamit, kell-e valami?

Aztán ha megmutattam valamit, ami tetszett, akkor lefikázta, lesöpörte, de semmiképp sem vette meg! (Jó, néha nagy kegyesen mégis.)

El is érte vele, hogy ha nincs pénzem, akkor nem megyek vele vásárolni. Ha mégis, akkor nem "látok meg" semmit, hiába kérdezgeti. Ha pedig van pénzem, akkor megveszem én magamnak.

Szóval hogy én nőre bízzam a kasszakulcsot? Soha.

2015. júl. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!