Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal, hogy a nővéremnek...

Azzal, hogy a nővéremnek gyereke született, valóban ő lett a családban a legokosabb?

Figyelt kérdés

Ha valami nézetkülönbség van a családban, már jön is tőle a megfellebbezhetetlen ítélet.

-Majd megértitek, ha nektek is lesz gyereketek-

Bár azaz igazság, hogy más nőknél is tapasztalom, hogy gyerekszülés egyenlő a bölcsek kövének megszerzésével.

2015. júl. 26. 09:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nálunk ez a mondat szoptatás témakörben hangzott el.

Bár személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy az én gyerekeimhez mindenki "ért" főleg az, akinek nincs. Na az kifejezetten idegesítő.

(A Best of nálam, hogy hagyjam sírni a három hetes babát, mert nincs semmi baja, csak makacskodik)

2015. júl. 26. 18:59
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

Én azt vettem észre, hogy aki szült, MINDENHEZ ért.

Minden, amit csinálok, rossz, amit eszek, használok, mind szar.

Még mindig azt a sampont használom-e, mint rég, mert az tele van kemikáliával, ne nagyon menjek a baba közelébe.

Mondja nekem az, aki 3 éve úgy telenyomta magát kemikáliákkal, hogy a detoxikálóban kötött ki.

Addig nem szóltak ezekről semmit, hirtelen a deom rákot okoz, a hajgumi hajhullást, a cipőm lúdtalpat, a tönkölyliszt összeesküvés, meg minden hülyeség. Semmi tény, semmi magyarázat, anyai kinyilatkoztatás, megkérdőjelezni tilos.

2015. júl. 26. 19:22
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"Még mindig azt a sampont használom-e, mint rég, mert az tele van kemikáliával, ne nagyon menjek a baba közelébe.

Mondja nekem az, aki 3 éve úgy telenyomta magát kemikáliákkal, hogy a detoxikálóban kötött ki.

Addig nem szóltak ezekről semmit, hirtelen a deom rákot okoz, a hajgumi hajhullást, a cipőm lúdtalpat, a tönkölyliszt összeesküvés, meg minden hülyeség." Pontosan erről a jelenségről írtam a 8-as hozzászólásban, hogy felelősségteljesebben gondolkodik és nem csak az előtte álló napot látja az, akinek gyereke van. Egyébként ha meg akarod cáfolni, vagy tényeket akarsz, a Google a barátod.:-)

2015. júl. 26. 19:31
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

A lábát bárki szét tudja tenni ahhoz nem sok ész kell meg a többihez se.

Am meg ha te nem válasz gyereket semmivel nem vagy butább. Mint más.

Pl akkor Tesla munkáját se ismerje el senki.

Mer ja nem volt gyereke ez nem ettől függ.

Ja és mond meg a növérednek h szülni egy tehén is tud :D

Szal ne erre verje magát.

2015. júl. 26. 20:20
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
több gyakorlati tapasztalata van ez sok szempontból igenis számit
2015. júl. 26. 20:34
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"több gyakorlati tapasztalata van ez sok szempontból igenis számit"

Miben, az atomfizikában?? Itt most általános dolgokról van szó, nem gyerekneveléssel kapcsolatosakról!

2015. júl. 26. 20:42
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ismerősöm nekem is van...mindegy mi a téma, az a válasza "te csak maradj csendben, majd ha szültél, megtudod.

Buta, de a sajàt butasàgát sem éri fel ésszel, csak azt ismétli, amit a bulvárlapokban/női magazinokban olvas.

2015. júl. 26. 23:33
 28/29 anonim ***** válasza:

23-as, épp az a bajom, hogy ha akárki állít valamit, akkor az a valóság legyen. Ne azért mondja, mert valami babamama facebook csoportban mondták.

Ennyi erővel mondhatnám, hogy ostobább lett a szüléstől, mert azóta mindent elhisz, amit Aranka mond, utána sem néz, hogy igaz-e.

2015. júl. 27. 01:32
 29/29 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát ha fájdalmon múlik két vesekő után én magam vagyok akkor az élő isten, minden bölcsesség birtokában. Hol múlna már ezen... Tény, hogy egy más tudatállapot, de azért sem a szülést, sem a gyermeknevelést ne misztifikáljuk már túl.
2015. júl. 27. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!