Ez így korrekt lenne?
férjemmel teljesen megosztjuk a házimunkát a hétköznapokban. tavaly egyszerre vettük ki a szabinkat, mentünk nyaralni, a gyerek meg ügyeletben volt szinte egész nyáron.
mivel nagyon nem szerette, idén nem adtuk ügyeletbe, év közben férjem jött szabira mindig, most nyáron meg én 3 hétig itthon leszek, addig meg 4 órában dolgozom, szerencsére nagyon megértő volt a főnököm :)
már 2 hete 4 órázom, nagyszülőköz viszem a gyereket minden nap, ami 4x20-30 perc, meg ott vagyunk még fél órát, azután bevásárolunk, tehát nincs sokkal több szabadidőm azért mint mikor 8 órában dolgoztam.
2 hete a férjem semmihez nem nyúl itthon, még a koszos tányérokat se teszi be a mosogatóba, mondván nekem most annyi szabadidőm van, hogy férjen bele.
tényleg rengeteget beszáll a háztartásba, sajnálom, hogy most a dög melegbe dolgozik, de én meg összeesek.
hazajön és le is fekszik minden nap, 12 órákat alszik, kihasználva, hogy én most "alig" dolgozom. még veszekedni se tudok :)
szerintetek igaza van? jó ez így, hogy én azért vagyok kevesebbet a munkahelyemen, hogy neki kényelmesebb legyen az élete?
Ez nem korrekt.
Ha már nem mosogat el, legalább tegye a mosogatóba.
Ha már főznie nem kell, legalább tudjon magának szedni.
A szar otthagyása már eszméletlen tiszteletlenség.
Kifogtál egy faszt! Nincs ezen mit szépíteni.
Én tuti nem dolgoznák utána, meg vagyok magam is, sokat keresek, ingyenélőre nincs szükségem.
"ényleg rengeteget beszáll a háztartásba, sajnálom, hogy most a dög melegbe dolgozik, de én meg összeesek. "
Mit sajnálsz? Te a strandon vagy addig???
Érdekes, a nők ezer ,kifogást kitalálnak, hogy az elvileg erősebb nem miért nem bír semmit :D
Maga a kérdés is hülye. Persze, legyél szolga, és nyald a pasi seggét, mert ő "megérdemli", alanyi jogon, csak mert farok van a lába között.... Ugye te sem gondolod konolyan ???? :))))
Szoval gyakorlatilag ket gyereket nevelsz egyedul :(
Hagyd ott a francba!!
Nézd... ha egy felnőtt ember, aki egyébként RENGETEGET BESZÁLL A HÁZTARTÁSBA elkezdi az általad felhánytorgatott dolgokat művelni, továbbá 12 ÓRÁKAT ALUDNI, az bizony vagy "kész van", vagy nagyon is az ereje végén jár.
Ezt persze lehet figyelmen kívül hagyni, lehet követelőzni, de annak csak háromféle vége lehet: vagy te mégy a háztól, vagy ő, vagy megoldjátok közösen (például ő kevesebbet hajt és újra többet segít be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!