Vegyek-e virágot nőnapra a barátnőm édesanyjának és húgának, és ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 19:18
11/16 A kérdező kommentje:
A húga még csak 15 éves :) Egyébként meg komoly a kapcsolatunk, amit idén szeretnénk hivatalosan is szentesíteni.
2010. márc. 5. 19:42
12/16 anonim válasza:
kislányoknak nem kell virág az csak nőknek szokás adni.
13/16 anonim válasza:
Igen vegyél! És akárhány éves, akkor is. Fix, hogy örülni fognak neki!
14/16 anonim válasza:
Néhány utolsó válaszoló,ti mekkora taplók vagytok...na mindegy..
Amúgy kedves kérdező,szerintem is illik,különösen,ha ilyen komoly a kapcsolat, de amúgy is...
amúgy egy-egy szál tulipán szerintem a legszebb...
15/16 anonim válasza:
Szerintem az mindegy, hogy milyen virágot veszel, a gesztus számít és ez nagyon értékelendő. Mindenképpen vegyél nekik! Teljesen máshogy fognak hozzád állni, ha látják, hogy milyen figyelmes vagy.
16/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem a húg is örülne neki. Manapság nagyon keveset kapunk virágot, legalább is ezt tapasztalom. És ahogy előttem is mondták, mindenki örül neki. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!