Most mit csináljak az ajándékkal?
Férjem hónapot óta szeretne egy drága telefont, de eddig mindig megbeszéltük, hogy nem vesszük meg. Ma reggel úgy döntöttem, hogy meglepem, így elmentem és megvettem neki az áhított telefont. Éppen hogy beléptem az ajtón, amikor hívott telefonon és pár perc beszélgetés után megint feljött szóba a teló és azt mondta, hogy nem szeretné, mert túl drága és ő soha nem adna ki ennyi pénzt egy telefonért. Most mit csináljak? Ezek után hogy adjam neki este oda?
Nincsenek napi megélhetési problémáink, de azért gazdagok sem vagyunk. Azért vettem meg neki, mert én és a két lányunk mindig mindent megkapunk tőle, amit csak szeretnénk, de ő magának soha nem vesz semmit. Mindig mindenre azt mondja, hogy nincs rá szüksége. A lelkem mélyén érzem, hogy nagyon örülni fog a telefonnak, hiszen hónapok óta vágyott rá, de mi lesz, ha mégsem és mérges lesz rám amiért nem beszéltük meg előtte és erre költöttem egy csomó pénzt.
"mérges lesz rám amiért nem beszéltük meg előtte"
... de hát megbeszéltétek, hogy nem veszitek meg...
amúgy meg, szerintem, ha neheztelni is fog az elején, rögtön elmúlik, amint elkezdi nyomkodni... minden férfi megenyhül, ha egy menő kütyü kerül a birtokába :D
3.nak igaza van, ha annyira szerette volna régóta akkor biztos örülni fog neki, mindenképp add oda neki.
és ne felejts el beszámolni róla, hogy sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!