Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak az ajándékkal?

Most mit csináljak az ajándékkal?

Figyelt kérdés

Férjem hónapot óta szeretne egy drága telefont, de eddig mindig megbeszéltük, hogy nem vesszük meg. Ma reggel úgy döntöttem, hogy meglepem, így elmentem és megvettem neki az áhított telefont. Éppen hogy beléptem az ajtón, amikor hívott telefonon és pár perc beszélgetés után megint feljött szóba a teló és azt mondta, hogy nem szeretné, mert túl drága és ő soha nem adna ki ennyi pénzt egy telefonért. Most mit csináljak? Ezek után hogy adjam neki este oda?

Nincsenek napi megélhetési problémáink, de azért gazdagok sem vagyunk. Azért vettem meg neki, mert én és a két lányunk mindig mindent megkapunk tőle, amit csak szeretnénk, de ő magának soha nem vesz semmit. Mindig mindenre azt mondja, hogy nincs rá szüksége. A lelkem mélyén érzem, hogy nagyon örülni fog a telefonnak, hiszen hónapok óta vágyott rá, de mi lesz, ha mégsem és mérges lesz rám amiért nem beszéltük meg előtte és erre költöttem egy csomó pénzt.

2010. márc. 5. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én is jártam már így.. persze nem telefonról volt szó kicsit olcsóbb dologról de nem is a férjemnek vettem hanem a barátomnak. nagyon vágyott rá de mikor a szülei meg akarták neki venni nem engedte mert drágának találta. aztán én megvettem neki. ő nagyon örült pedig előtte való héten mondta hogy már nem is akarja XD.. nálunk jól sült el. szerintem örülni fog a férjed. érezni fogja hogy azért vetted meg neki mert nagyon szereted és fontos neked. ha meg kiakad szerintem még simán vissza lehet vinni..
2010. márc. 5. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan örülni fog neki!
2010. márc. 5. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"mérges lesz rám amiért nem beszéltük meg előtte"

... de hát megbeszéltétek, hogy nem veszitek meg...

amúgy meg, szerintem, ha neheztelni is fog az elején, rögtön elmúlik, amint elkezdi nyomkodni... minden férfi megenyhül, ha egy menő kütyü kerül a birtokába :D

2010. márc. 5. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3.nak igaza van, ha annyira szerette volna régóta akkor biztos örülni fog neki, mindenképp add oda neki.

és ne felejts el beszámolni róla, hogy sikerült :)

2010. márc. 5. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is örülni fog. Még jó, hogy Ő nem vette meg;))
2010. márc. 5. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülni fog és csak azért mondta, hogy nem szeretné, mert azt gondolta, hogy ezt akarod hallani, mivel te előtte nem akartad megvenni. Ettől még örülni fog neki.
2010. márc. 6. 00:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok volt, tényleg nagyon örült neki. Jó érzés volt látni a boldogságot az arcán.
2010. márc. 6. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!