Tegnap részegen jöttem haza hogy értessem meg anyummal h véletlen volt és nagyon sajnálom?
Tegnap volt a névnapom és suli után elmentünk haverokkal inni, nekem meg sikerült valahogy nagyon leinni magam :S Voltam már részeg de nem enyire, nem délután, és nem mentem igy haza XD Kb. olyan 5 körül érhettem haza de nem emlékszem semmire tényleg nagyon sokat ittam :S Anyumnak már akkor feltünt, de kábé egy fél óra múlva szarul lettem, kimentem a WCre hányni, aztán ott elaluttam és anyum keltett fel :S Jó szarul voltam, vagy olyan este 8-9 körül van meg a kövi kép.
És bakker azóta azt halgatom h milyen ember vok h délután részegen meg cigiszagúan jövök haza és h sosem lesz rendes ember belőlem. Meg alkoholista leszek meg h ő nem ilyen gyereket nevelt meg sosem fog elengedni sehova :S És h hiába próbál nevelni én csak egyre nagyob hülyeségeket csinálok és reménytelen vok h valaha normális ember lesz belőllem :S Bаsszus és nem érti meg h véletlen volt és nem akarom ezt minden nap eljáccani. Már bocsánatot kértem tőle vagy 60x de nem érti meg. Így is állandóan mindenért én vok a hibás meg a hülye mindig csak bаsztat meg kiabál velem, már csak ez hiányzott :( Most mit csinájjak?
16/F
Háááát én nem tanulok túl jól, egyetemre tuti h nem fogok menni szal ezzel nem védekezhetek :D
Am meg apumnak így is egy csomót szoktam segiteni itthon, tartunk egy csomó állatot és azokkal. Ő nem is bаsztat soha. Csak az a baj h ő meg nem szól bele az ilyenekbe ha anyumnak eldurran az agya :/
Nem olvastam végig az összes kommentet, szóval, bocsi ha valakit megismételnék...
De azért véletlenül vagyis "véletlenül" hogy a fenébe lehet berúgni? Egyébként is 16 évesen miért kellene sz..rrá piálni magad...én elhiszem, hogy "nagy vagy mar " az ilyensmihez, na de akkor is...Én sem vagyok olyan nagyon sokkal idősebb nálad, de ha részeg embert látok akkor egyből elfog a szánalom...csak egy tartás nélküli ember engedi meg magának azt, hogy addig igyon ameddig folyik a cipőjébe...ha nő a férfi...kiskorúak esetében még inkább...nem tudom miért olyan nagy divat be.b.szni? egyáltalán miért menő 3-4-5-6 sört meginni egymás után, még akkor is ha az már nem esik jól?
Mindegy a prédikációnak fele nem neked szól, csak kikivánkozott belőlem:P
Egyébként beszélj erről anyukáddal, és ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyits, kezdésnek mondjuk jöhet egy takaritas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!