Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek joggal vagyok...

Szerintetek joggal vagyok felháborodva, hogy a bátyám és a felesége nem hívott meg fagyira?

Figyelt kérdés
A szüleimmel élek még. Szüleimet meghivták, de engem nem. Maradhattam itthon egyedül. Elég rosszul esett.
2015. júl. 8. 10:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy olyan téma lehetett, amit csak anyudékkal akarnak megvitatni 8 szemközt, nem akartak kibicet. Nálunk is volt hasonló szitu a családban, akkor az asszonyka nem esett teherbe és ezt nem akarták a tesók orrára kötni. Ez csak egy példa.

Vagy nem tudsz róla, de idegesíted őket (talán a feleséget).

A barátomnak is van egy báttya, ha elmegyünk valahová kettesben vagy anyósjelölttel, mindig elkezdi hogy ő is akar jönni, meg menjünk hozzá stb. Ő az a fajta ember, akit elviselünk 1 óráig, de mivel állandóan ő kell legyen a középpontban, meg a mondvacsinált problémái és tudálékos is, ezért finoman lekoptatjuk (nem szólunk neki, vagy "sietnünk kell" stb.). Ezt azért, mert ha ott van, fontos dolgokat, problémákat nem lehet tőle megbeszélni, mert elkezd tök másról beszélni és nem hagy senkit szóhoz jutni.

El kellene gondolkoznod... most mondtam 2 verziót, hátha valamelyik helyt áll.

2015. júl. 8. 15:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem jogos a haragod. Lehet, hogy anyós-após-ifjú páros programot szerveztek, és az is lehet, hogy megvolt az okuk rá, mert velük akartak egy konkrét példát megbeszélni. Te meg egy átkozott fagyi miatt vered magad és hisztizel...
2015. júl. 8. 18:49
 23/25 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy az itt válaszolók döntő többsége nem igazán találja a normális emberi hangnemet. Rajtuk egy jót nevetek maximum. Senki nem mondta, hogy egy fagyi miatt hisztizek, mert kb. lesz@rom, de azért megkérdeztem, vili?

Akik tudtak rendesen válaszolni nekik köszönöm!

2015. júl. 8. 19:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Írtam rendes választ is, de azért meg kell jegyezzem, elég nagy pukkancs vagy.
2015. júl. 9. 12:22
 25/25 A kérdező kommentje:
Te meg egy ostoba.
2015. júl. 9. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!