Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek joggal vagyok...

Szerintetek joggal vagyok felháborodva, hogy a bátyám és a felesége nem hívott meg fagyira?

Figyelt kérdés
A szüleimmel élek még. Szüleimet meghivták, de engem nem. Maradhattam itthon egyedül. Elég rosszul esett.
2015. júl. 8. 10:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

Hát elég fura, hogy téged nem hívtak. Nekem is rosszul esett volna.

Lehet, hogy:

- téged is hívtak, csak nem hangsúlyozták ki, ezért te nem így értelmezted

- valamiért rosszban vagytok

- kettesben akarta beszélni a szüleiddel, talán történt valami fontos, amiben az ő tanácsukra, segítségükre van szükségük

- stb.

2015. júl. 8. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Megjött a havid?
2015. júl. 8. 11:28
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
Ezen felháborodni eléggé furcsa. Nehogy megbetegedj a sok stressztől, ami ér.
2015. júl. 8. 11:30
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen 12-es, már megjött a munkabérem, köszönöm érdeklődésed.
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a hülye trollok meg pukkadjanak meg!
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
És félsz otthon egyedül, vagy mi van? Lehet, hogy a szüleiddel akartak beszélni valamiről, amihez semmi közöd.
2015. júl. 8. 11:35
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

Rosszul eshet, de felháborodni? :D Na nehogy már ez neked JÁRJON??? :D Ha dolgozó felnőtt ember vagy, akkor azért nem kell veled kalkulálni, bébiszittert szerezni, ha a szüleiddel akarnak lenni. Nem kell állandóan együtt lenn, lehet szüleid direkt örültek, hogy kicsit nélküled is lehetnek meg a fészekből már kirepült gyerekkel is tölthetnek időt. Vagy lehet nem akarták az orrodra kötni az aktuális témát. Vagy egyszer te voltál ilyen figyelmetlen és ez a "bosszú". Lépj túl a dolgon, ha tesódékkal akarsz lógni meg a szüleiddel, akkor hívd meg őket te egy fagyira, ne viselkedj úgy, mint egy hisztis óvodás.

Meg ha nagyon felzaklat az ilyesmi, legközelebb nyisd ki a szádat és kérdezd meg, hogy velük mehetsz-e...

2015. júl. 8. 11:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak arról van szó, hogy a bátyád is szeretett volna kettesben lenni a szüleivel. Te is mindig elhívod úket mindig ha a szüleitekkel van programod?
2015. júl. 8. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
Ilyen tesóm lenne, én se mennék vele fagyizni... :)
2015. júl. 8. 15:18
 20/25 A kérdező kommentje:
Tényleeeg :D Előbb provokálsz és utána ha beszólnak benyögöd ezt? Tényleg nagyon ostoba vagy.
2015. júl. 8. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!