Lezbi vagyok . A csaladom miert nem tudja elfogadni?
Figyelt kérdés
Regota lezbi vagyok , csak lanyokkal voltam eddig, utalom a fiukat is. A csaladom nem tudja elfogadni h en ezt valasztottam magamnak, ebben akarok elni s megmaradni . az egyik legjobb fiu baratomat megkertem h tegyen ugy mintha egyutt lennenk , erre a szulok nagyon boldogok lettek h fium van, de nincs semmi koztunk nem fekudtem le vele s nem is lesz
Bunkók meg lányok/fiúk,fiatalok/idősek között is vannak egyaránt.Nem a nem határozza meg.Ez a "fiúk bunkók" max. egy 12éves szájából hangozhat még elfogadhatónak...
2010. márc. 4. 14:44
22/37 anonim válasza:
Ehh, nem akarok a világért se közbe szólni, de megnézném én azt a szülőt, aki örömkönnyeket ejt, csak mert meleg a gyereke. Ne haragudj ez így nem is tudom elmondani mennyire kétesen hangzott. Sírjak vagy nevessek ezen a mondaton? Komolyan nem tudom eldönteni.
2010. márc. 4. 18:51
23/37 anonim válasza:
Ja-ja. Örülni azért túlzás. Leszbikus létemre először én is kiakadnék, ha kiderülne, hogy meleg a gyerekem. Ez minden szülőnek rossz, már csak azért is, mert így ki van-lesz téve mások támadásának a gyereke.
2010. márc. 4. 21:02
24/37 A kérdező kommentje:
25 eves vagyok, eltudom donteni a magam sorsat nem kell a szulok eldontsek, meg van ket testverem rendezzenek nekik nagy eskuvoket, en mindig felre voltam teve a csaladbol
inkabb maradok leszbi orok eletre
2010. márc. 6. 06:46
25/37 anonim válasza:
Ja te vagy a teve a családban!
Szép teljesítmény egy tevétől,hogy ide ír!
Istenem ,kérlek,ha egyszer bármelyik lányom leszbikusságra adja a fejét,ilyen primitív egysejtűtől mentsd meg őket!
(Miért van,az,hogy a nagyon ostoba emberekből lesznek a homoszexuálisok?Tudja ezt valaki?Véleményem szerint az okos ember fel tudja dolgozni a problémáit.)
2010. márc. 7. 13:19
26/37 anonim válasza:
Figyelj, szerintem azért ne ess túlzásba! Nem minden meleg primitív. Sőt! Ismerek meleg tanárt és jogászt is. Csak hát róluk nyilván nem mondod meg ismeretlenül, mert nem írják a homlokukra. Nekik nincs szükségük arra, hogy ezzel hívják fel magukra a figyelmet. Hanyan megkérdezik ezen az oldalon, hogy az orális szextől lehetnek e terhesek?! Azt hiszem ők is elég ostobák, mégsem mondja senki, hogy azért mert heteroszexuálisok.
2010. márc. 7. 13:38
27/37 anonim válasza:
Attól,hogy valaki tanár vagy jogász,nem biztos,hogy ki van mind a négy kereke.
Sajnálom én még nem láttam egy meleget se,aki agyilag tiszta lett volna.De ha a "híreségek" között szétnézel,ott se nagyon van.
Szegény Freddie Mercury ugye hát,khm,aztán a mai közül Steiner K.Meg a Paris Hilton imitációja...szóval nem egy IQ vitéz egyik sem.
2010. márc. 7. 16:52
28/37 anonim válasza:
Egyszer ugyis beletörödnek meg a lányuk vagy igyis ugyis fogadjanak igy el sajna nem jó de nem lehet erőltetni mást!
2010. márc. 7. 18:43
29/37 anonim válasza:
Szerintem neked nincs ki mind a négy kereked. Nem láttál még... ilyen alapon sok minden más sem létezik, mert te még nem láttad. Az az ügyvéd és a jogász is rendkívüli ember és az írásaid alapján nálad százszor értelmesebb mindkettő. A normális melegek pedig nem fogják egy olyan orrára kötni a dolgot, aki láthatóan nincs olyan szellemi színvonalon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!