Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nem esne rosszul, hogy...

Nektek nem esne rosszul, hogy a párotoktól nem kapnátok semmit diplomaosztóra?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok pénzéhes, mielőtt még meglennék vádolva, mikor elmegyünk szórakozni, moziba, stb. akkor egyszer én fizetek, egyszer ő, nem várom el, hogy hétköznapokon ruházzon vagy akármi, nem is szokott, viszont ünnepeken úgy gondolom én is kiteszek magamért. Maga a diplomaosztómra sem hozott semmit, de az azutáni bulira sem, amikor én viszont átadtam neki egy napijegyet a hegyalja fesztiválra ahová menni szeretne a szülinapjára. Én szülinapomra bonbont kaptam.

Egyébként szokta említeni ilyenek előtt, hogy gondolkozik hogy mit vegyen nekem... aztán legtöbbször semmi jut vagy bonbon. Említettem már neki, hogy szerintem hiányzik belőle a kreativitás pedig annyi minden érdekel, hobbijaim vannak, nem hiszem el, hogy nem tud nekem venni semmit.

Jah és havi 400ezret keres, magának megtud venni mindent amit akar, szóval ez sem lehet kifogás.

(3 éve vagyunk együtt, ő 26F, én 23N)

2015. júl. 2. 10:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
na, a Hegyalja fesztivál az egyébként elmarad...
2015. júl. 2. 15:52
 22/27 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :)

Utolsó: :DD jaa, erre lehet nagyon jól ráéreztem most :D áh amúgy nem örülök neki, tényleg szerettem volna, hogy elmehessen.

"Amúgy megünnepelted étterembenm ahova meghívtad őt is és úgy nem vitt semmit, vagy csak ott volt a diplomaosztón, aztán mindenki ment haza?"

ezt leírtam a kérdésben is, egyszer volt egy diplomaosztó, és aztán pár napra rá egy nagyobb összejövetel nálunk ahová természetesen meghívtam

2015. júl. 2. 19:22
 23/27 A kérdező kommentje:

amúgy én nem vágyom pl aranykarláncra :D azt túlzásnak érezném, még szülők részéről is.

Amúgy ezzel, hogy egyszer én fizetek, egyszer ő, ezzel különösebben nincs bajom, én diákmelózok, kapok tanulmányi ösztöndíjat, szociális ösztöndíjat, árvaellátást, és mivel mindkettőnknek kevés a szabadideje alapból keveset költünk az ilyen szórakozásokra.

2015. júl. 2. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem kaptam semmit az asszonytól, de nem is érdekel. Egyébként a hegyalja elmarad :((
2015. júl. 2. 19:42
 25/27 curáku ***** válasza:

A diplomaosztóra kitalálhatott volna valamit, de a szülinapoknál végül elmondtad, hogy minek örülnél?

Az én párom is gyenge az ilyenekben és mindig megkérdezi az ünnepek előtt, hogy minek örülnék. Adok neki egy listát és azokból válogathat. A múltkor konkrét ruhadarabokat válogattam ki, mérettel bejelölve, így csak egy kattintás és meg is rendelheti azt, amelyiket szeretné.

Szerintem ezzel semmi gond.

Az inkább, hogy egy csokor virágot sem vett neked a diplomaosztóra. Az engem is bántana.

2015. júl. 2. 23:36
 26/27 Kései Sirató ***** válasza:
Amikor a többi vendég átadta az ajándélot, a párod nem érezte magát rosszul?
2015. júl. 3. 12:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem bújjon el minden férfi, akinek "nincs ötlete". A nőknek van mindig??? Még is igyekszünk a kedvetekre tenni, fordítva is megérdemelnénk. (Tisztelet a kivételnek minden téren)

Ha ennyire nem ismeri valaki a párját, az gáz. Én imádom, hogyha valamilyen programot kapok a páromtól. Mindketten sokat dolgozunk, így szeretem, ha egy napot csak egymásra szánunk telefon és minden egyéb zavaró tényező nélkül. Legyen az egy kirándulás, strand, fürdő, vacsora, bármi, ami a szürke hétköznapok forgatagába nem annyira fér bele... Ezt tudja ő is és általában ilyenekkel is lep meg.

Azt is tudja, hogy szeretem a könyveket, tudja ki a kedvenc írom és végig tud nézni a polcomon, hogy melyik könyve nincs még meg. Tudja, hogy szeretem a fülbevalókat és ezekből sosem elég... Mindig van mihez nyúlnia. Szerintem egy nőnek tényleg könnyű vásárolni, ha igazán ismerik egymást a felek.

2015. júl. 5. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!