Viktoria1978 kérdése:
Ivaszat, jatekgep, együtt vagy külön?
Figyelt kérdés
Parom miota ismerem iszik, de nem ugy mint most. Kettös kisgyermekünk van 2 eves es 5 honapos. Lassan 2 eve, hogy mindenna iszik hol többet hol kevesebbet. Az utobbi honapokban jatekgepezik is több tizezrekben kell gondolkodni, majusban l. 150 Ezer ft. Arra fogja, hogy en idegelem, parancsolgatok neki, megmondom, hogy mit csinaljon, en ezt pont forditva erzem. Nem erdekli, hogy en faradt vagyok, gyerekekkel nem nagyon jatszik, pl. ha a nagyobbik mondja nyamnyam ad neki inni az etel helyett, lusta elvarja mindent en csinaljak, neha segit, bepakolja a mosogatogepet. Az apja elött jatsza a tökeletes apat ferjet. En vagyok a szemet. Ti mit tennetek? Meg azt mondja nekem, hogy elköltözik, hat nagyon megijedtem.2015. júl. 1. 09:23
11/16 A kérdező kommentje:
Külföldön elünk, azert irom, hogy nem lenne gond a megelhetes. Zavar, ha iszik, de nincs berugva. A jatekgepbe beledobalni több, mint 500 eurot 2 nap alatt na ez mar gond. 2 napig megbano Volt aztan megint nagy a pofa. Akkor en mondtam neki, hogy megegyszer es pakolhat, azt hiszi viccelek. Azt hittem, hogy csak a Magyar ferfiak idiotak, de ez nemet, ugy nez ki ez független attol, hogy melyik nyelven beszelünk.
2015. júl. 1. 16:06
12/16 A kérdező kommentje:
Dehogy ijedtem meg, ha elköltözik, ha kell segitek neki gyors pakolni.
2015. júl. 1. 16:08
13/16 anonim válasza:
Te se vagy százas, ha ilyennek teszed ki a gyerekeidet, tiszta lelkisérült lesz mindkettő...no coment.
14/16 anonim válasza:
Ja, bocs, félreértettelek. Akkor ne várd meg, amíg elköltözik, hanem rakd ki és minden problémád megoldódik, a gyerekeidnek pedig nyugodt családi háttere lesz.
15/16 anonim válasza:
Hülye vagy, hogy ilyennek szültél két gyereket. Mit vártál?
16/16 Vivkoo2 válasza:
A parodnak komoly problémái vannak . Alkoholista és játékgép fuggo ! Orvosi segítségre szorul
Viszont írtad hogy akkor is ivott mikor össze jottetek . Ez már egy nagyon rossz jel volt . Addig kellett volna segíteni támogatni tegye le míg lehetett volna ( persze csak ha ő is felismeri a bajt és hajlik a segítség fele )
Azt mondjuk nem értem hogy oké az első nagy szerelem meg jött de hogy a második gyerekig egyértelmű minden roszabb lett és mégis vállalta tok gyereket …:/ nem kellett volna :( szerintem mielőbb lepj ki belőle mert jobb biztos hogy nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!