Ivaszat, jatekgep, együtt vagy külön?
Eleve nem kellett volna egy alkesznek gyereket szülni...
Gondolom azt hitted,h majd MIATTAD megváltozik!
Hát nem,ez csak rosszabb lesz!
én apám nagyjából hasonló volt a férjedhez. csak ő egyszerűen ivott. volt olyan, hogy munkában ájultra itta magát.. anya csak azért merte úgymond kirakni, mert tudta, hogy azért van hol lakni, dolgozni fog+nagyapánk is itt lakott, valamennyire azért az is segítség volt.
Ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Mihamarabb kirakod, annál jobb. ilyen apára nincs szüksége a gyereknek. akkor már jobb a semmilyen.
Ne haragudj, de te nem vagy komplett..
Nem kellett volna össze sem jönni vele, se gyereket szülni neki, de a 2.gyereket meg főleg nem .
Én elküldeném otthonról és elválnék!!
Még te íjedtél meg, hogy azt mondta elköltözik?
Hát én inkább megköszönném neki. Szivességet tenne.
"hülye en se vagyok, hogy alkesznek szüljek, csak hat felreismertem"
"Lassan 2 eve, hogy mindenna iszik hol többet hol kevesebbet."
"Kettös kisgyermekünk van 2 eves es 5 honapos."
Amit leírtál, azt jelenti, hogy amikor a kisebb gyereketek megfogant, akkor a párod már minden nap ivott.
"Meg azt mondja nekem, hogy elköltözik, hat nagyon megijedtem."
Szerintem nem egyértelmű, hogy ezt komolyan írtad, vagy iróniából, mármint, hogy nagyon megijedtél.
Ahol éltek, az a te saját tulajdonú lakásod, az övé, esetleg közös, vagy albérlet?
Meg tudnál élni egyedül a két gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!