Mit lehet tenni egy iszlamofóbiás anyával?
Figyelt kérdés
Sok stresszet okoz a fóbiája mert én is muszlim lettem mint a férjem2015. jún. 30. 00:05
1/13 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni.Azért remélem,a férjeddel Európában maradtok,a te érdekedben.
2/13 anonim válasza:
Veled már beszéltem kérdező, és nagyon jó ember vagy! Fogadd meg az 1. válaszadó tanácsát!
3/13 anonim válasza:
Esetleg hallgatnod kellett volna rá. Majd később rájössz, hogy mennyire. Amikor a férjed hazavisz téged a közel-keletre, és olyan életed lesz, mint egy rabszolgának.
Majd akkor is nyilván ilyen okosakat fogsz kérdezni.
4/13 anonim válasza:
Olvastam már tőled kérdést, amiben amiatt fanyalogtál, hogy akaratod ellenére ejtett teherbe az a drága jó férjed, meg hasonló finomságok. Hát nem is tudom mi lehet anyád baja...
5/13 A kérdező kommentje:
Nem majd szaladok Irakba -.-
2015. jún. 30. 01:45
6/13 anonim válasza:
Igen, te vagy az, akit teherbe ejtett az illegális bevándorló pasid fiatalon, de már x ideje nem találkoztatok, mert bújkál, te meg anyádéknál laksz. Azt is írtad már, hogy megtiltotta, hogy pl. Facebook profilod legyen.
Most vagy kamus vagy, vagy egy idióta.
7/13 anonim válasza:
Nemcsak kozel keleten elnek muszlimok, ott van pl indonezia. Semmi kozuk az arabokhoz, normalis emberek
8/13 anonim válasza:
Már megint te,?! Mit nyavalyogsz mindig? Nem kellett vona széttenni a lábad egy muszlimnak úgy, hogy nem védekezel.
Így jártál, anyud helyében én sem örülnék, ha a lányom ilyen ostoba lenne felnőtt létére.
9/13 anonim válasza:
Te Aliyah, nem hajtogatod itt mindig, mekkora überkirályság ez a muzulmán dolog? Egyébként meg felnőtt nő vagy, tojd le mások véleményét.
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom nincs az iszlámmal sem az arabokkal
2015. jún. 30. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!