Hogy mondjam el a páromnak, hogy volt már gyerekem?
Addig ameddig nem ugyan abban a cipoben jartatok meg azt az utat, amit kerdezo, szerinten helyesebb lenne befogni.
De gondolom jobban orultetek , ha a gyerek a kukaba vegzi, mert legalabb az anyja mellett van. Pff
Nem tudom a körülményeket, pl. meddig nevelted, hogyan estél teherbe, már eleve nem akartad, vagy közben történt valami, a miatt kiakadtál, azóta hány év telt gyakorlatilag mi volt a gond...
Szerintem a legjobb, ha mindezt először helyreteszed magadban, mert az elég kevés, hogy nem jó ötlet. Változunk, te is változol. Gondold át, talán nem mond a párod akkora hülyeséget. Talán most már megértél rá. Vagy nem tudtad feldolgozni igazán és tudat alatt bünteted magad, azért hárítod annyira. Ha úgy érzed, akkor jót tettél a gyerekednek, akkor lépj tovább, és élj.
"nem gondoltam volna, hogy neki férfi létére majd eszébe jut"
Mer a férfi az egy külön faj, miért is érdekelnék a mi fajunk kicsinyei...
Szerintem azt nem szükséges elmondani, hogy volt már gyereked.
Elég annyi hogy te nem akarsz.
Az ilyen kérdéseket már a kapcsolat LEGELEJÉn meg kellene beszélni
A pasi ezer % hogy ki fog készülni ha elmondod
Viszont ha nem mondod el, akkor attól fog kikészülni, hogy nem akarsz gyereket és nem mondod el miért
Na ez az amit TILOS - Hazugságra építeni egy kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!