Hogy mondjam el a páromnak, hogy volt már gyerekem?
Most hol vannak a habzó szájú abortuszellenesek, akik örökbeadásra buzdítanak???
Miért nem dicséritek a kérdezőt?
Akkor kell a legnagyobb szeretet amikor egy anya ismerve magat es a jovot masra biza a gyereket lemond rola orokbe adja.
Ez nemesebb jellemre vall mint az aki egyszeruen megoli elveteti.
egy oszinte hozza beszlej rola hogy neked ez fajdalmas mert sokan elitelnek erte Ha szeret megerti s kozos nevezore jut veled
Szerintem a kérdező nem kért véleményt a tettéről, hanem az érdekli, hogyan mondja el a párjának.
Egyszerű, leülsz vele egy nyugodt pillanatban és elmeséled elejétől a végéig.Ki volt az apa, miért döntöttél így, mikor volt,eddig miért nem mondtad el, ma is így tennél? stb..
Ezután majd a párod dönt erről, hogy mit gondol és veled tud -e maradni ezután.
Szerintem jobb lett volna ezt hamarabb tisztázni , én nem tudnék titkokat őrizve élni egy olyan emberrel szemben, aki a legfontosabb nekem.
(mondom úgy, hogy megjártam a detoxot és a rehabot , mégis elmondtam ezeket a páromnak.hiába a múlt, de az is én voltam.aki szeret az elfogad az egykori "botlásokkal" együtt is, de nagyon fontos az őszinteség!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!