Miért ilyen az öcsém?
Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni!
16 éves,én 18 vagyok!
Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni,az élete csak abból áll,hogy reggel elmegy iskolába,délután hazajön,tanul és egyből leül a számítógép elé és ott van estig és egyszerűen lehetetlenség kirobbantani onnan.
Állandóan csak WOW ozik és nem tud leállni róla,már én is próbáltam,Anyum is,de semmi!
Manapság pedig azt veszem észre,hogy egyre dilisebb és nem lehet vele bírni,nem lehet szinte hozzászólni se,mert egyből a plafonon van és rettentően ingerült!
Beszélni nem lehet vele,így hatni se tudok rá,habár igaz,soha nem voltunk a legjobb viszonyban,de én próbálnék tenni ellene,de ő rettentően meg van manapság bolondulva.
Anyum se tud rá hatni és mindig védi,pedig Anyum is tudja,hogy nekem van igazam,de mégis mindig őt védi és engem hord le!
Szóval nem tudok mit csinálni,semmi esélye,hogy megváltoztassam.:S
Miért lehet ilyen és mit kellene vele csinálni?
Ja amúgy csak nagyon ritkán jár el haverjaihoz és akkor is csak gépeznek!Barátnője nem volt még soha és ha így folytatja,akkor nem is lesz!
Mit lehetne vele csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!
üdv!
szerintem alapítsunk egy "az öccsém egy számítógépb*zi" klubbot :D
detto,csak ő 14 éves.
vegyél 1kést önvédelemre és töröld le a wowot.
utána ha hulk lesz belöle akk zárkozz be vhova aknásítsd el a terepet és használd a bökőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!