Szerintetek miért lett ilyen?
Szóval az a helyzet, hogy régebben történt velünk egy rossz dolog (majdnem meghaltunk mind a ketten :S) és azóta nagyon kedves velem, pedig nem valami meleg szívű az biztos. Talán félt, hogy meghalok? Régebben mindig olyan volt, hogy "gyeremán" az utóbbi időkben meg "hugi lécci gyere" nagyon megváltozott, mert sokkal kedvesebb. Szerintetek lehet ez az oka?
17/L
egy oknak ez is megfelel:)
lehet hogy egyszeruen csak kezdett felnoni
mi történt veletek? arra tippelek,olyasmi lehetett,hogy mondjuk kocsival mentetek,ő vezetett,és majdnem súlyos balesetetek lett...javíts ki,ha tévedek!..ebben az esetben valószínűleg haragszik magára,hogy veszélynek tett ki.nem mintha azzal kellene kompenzálni,hogy udvariasabban beszél veled,de ő így próbálkozik,szerintem..
17L
Hát igen, baleset volt csak nem ő vezetett hanem az egyik haverja. Nagyon megijedt mert majdnem meghaltam, de magával nem is foglalkozott pedig neki súlyosabb volt.
Azóta komolyan rá se ismerek, félt mindentől, megbeszélünk egymással dolgokat, próbálunk egyetérteni, csak az nem tetszik benne, hogy ha valaki felidegesít vagy valami akkor meg akarja verni. De olyan aranyos lett és örülök neki, hogy normális. :) Én mindig próbáltam vele normális lenni. Köszi, hogy válaszoltatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!