Ciki vagyok azért mert a feleségem nélkül nem megyek szórakozni?
Mi nap megkaptam, hogy mennyire gáz hogy a felesègemmel csak együtt megyünk mindenhova.
Nagy ritkán van az, hogy a barátaimmal elmegyek sörözni vagy a felesègem a barátnőivel meginni valamit.
A szabadidőnket szeretjük együtt tölteni.
Eszembe se jutna nèlküle elmenni bulizni, nyaralni stb.
Ez tènyleg ilyen ciki?
Bocs, de ez jutott az eszembe: ..."hiányod átjár, mint huzat a házon..."
De jó Nektek!!!
:)
Nem gáz, senkinek semmi köze hozzá.
Mondjuk nálunk nem jön a férjem a barátnőimmel kávézni, nem is szeretném. Ilyenkor olyan dolgokat is elmondanak,amiket nem akarnának,hogy egy pasi halljon, így nem vagyok olyan bunkó,hogy kiteszem ennek őket. De a férjemet sem érdekli,hogy kinek mekkorát nőt a borosta a lábán! :)
Nyaralni mi is együtt mentünk mindig, még a gyerek előtt is. De bulizni van,hogy külön. Pont, amit írtam,hogy vannak kifejezetten lányos esték. De ha más is hozza férjét, párját, akkor eljön az enyém is.
A kèrdèsben îrtam, hogy ritkán előfordul hogy ő is elmegy a barátnőivel ès èn is a barátaimmal.
Ez kèt havonta kb 1 alkalom ès 1-2 óra.
Aranyos vagy:) Az én barátom is ilyen, remélem ilyen is marad:D Nagyon jó érzés, persze elmehetne egyedül is, de ha nem akar, hát nem.
Eddig csak semmibe vettek, úgyhogy felüdülés ilyen emberrel együtt lenni! Ezt mindenkinek mondom:)
Aztán ha lepapucsozzák, akkor mi van? Nem érdekel egyikünket sem. Csak irigykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!