30 éves házaspár vagyunk, a szüleink 3 éve 50 éves korukban váltak el minkettő részről. Azóta élik életüket az új párjukkal, nyaralások új ház stb. Azzal senki nincs elfoglalva mi hogy és miből élünk. Más is van így ezzel?
hát figyelj, én nem épp 50es vagyok, de ha harmincasok vagytok, akkor azért igenis illene már magatoktól boldogulni...
ha nem is váltak volna el a szüleitek, akkor is, hogy képzeltétek el? hogy majd ők támogatnak végig?
erre nem lehet adni, sajnos akármikor történhet velük valami, egyáltalán örülj, hogy élnek még.
és könyörgöm, nem vagytok már gyerekek, igenis tessék leszakadni anyukáról-apukáról, és megállni a magatok lábán!
ott vagytok két kicsi gyerekkel...
bocsi, de minek csináltátok, ha nem tudjátok normálisan eltartani? nagymama-nagypapa tartsa el, vagy hogy gondoltátok? ez nem így megy...
lassan inkább már nektek illene támogatni a szüleiteket, nem fordítva...
félve írom a korom, mert úgyis arra pontoz mindenki, de 17/L
Teljesen egyetértek a 17/L.-el (bocsi, így volt 1*űbb). Nektek kéne a szüleidet támogatni lassan, nem fordítva. Gondolom nem úgy vettétek fel a hitelt, hogy ha nem tudjátok fizetni, nem baj, majd anyukáék besegíteneke. Felnőttek vagytok, nem gyerekek. Főleg a mai időben amikor ha egy huszonéves még a szüleivel él és azok fizetik a dolgait, mindenki lenézi, hogy el kéne már menni dolgozni.
Igaza van a szülőknek, hogy mostmár élni akarják az életüket. Te se arra vágysz majd 50évesen, hogy babusgasd a kislányod, hanem bepótold azokat a dolgokat, amire nem jutott időd, még kicsik/kamaszok voltak.
Az én szüleim utaznak, és nem vagyok rájuk féltékeny. Elmondták, hogy élvezni akarják ami még hátra van. Ha, de csak ha teljesen kilátástalan a helyzet, akkor fordulok hozzájuk.
A hugom is én is 30-sok vagyunk, mindkettönknek van élete. Húgomnak jó munkáéja nkeem két pici gyerkem férjem cslaádom. Nem várjuk el a szüleinktől, ohgy segítsenek inkább ott tartunk,hogí nekünk kéne.
Minket sem vet fel a pénz van hitelünk és befizetni valónk, az én szüleim támogatának szívesen, csak éppen lehetőség szeirnt nem fogadjuk el. Mert bármikor nekik lehet rá szükségük. Ha adnak inkább az unokáknak adnak. Anyósék meg szó szerint azt sem tudják létezünk, csak ha ünnep vna akkor jönnek.
Ez vna nektek kell megoldani és elfogadni azt ami van.
régen sem volt divat a 30 éves gyerket támogatni, ha nem volt családja az igazán vénlány vagy aglegény volt és boldogulhatott ahogy tudott, de az elvárás az volt,hogy Ő TÁMOGASSA A SZÜLEIT.
Dolgozd fel ezt a tényt és éld az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!