Hogyan tudnék jobb emberismerő lenni?
Lehet ezt a képességet fejleszteni? Mire figyeljek oda, ha beszélgetek másokkal?
Több csalódástól tudnám megkímélni magam, ha jobban és hamarabb tudnám kiismerni az embereket?!
Szia
Ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Még én is keresem a választ, kíváncsi vagyok neked mit írnak majd :)
Nagyon nehez! Lathatod, hogy itt ezen az oldalon is mennyi megcsalas, rossz hazassag...stb. kerdeznek, irnak!
Pedig en nem hiszem, hogy mindenki ugy kot hazassagot, es vallal gyereket, hogy azt sem tudja igazabol ki a masik. Van aki igen, felelotlen, de nem hiszem hogy mindenki.
Es megis milyen furcsa kerdesek vannak itt. 5-10-15 ev utan kifordulnak magukbol az emberek.
Akkor hogyan is lehet valakit kiismerni? A legjobb, ha soha senkiben nem bizol meg teljesen, 100%-ig! Sajnos ezt kell hogy mondjam.
Figyelj és hallgass.
Tévedés nem korfüggő.Én már egész fiatalon órákig el bírtam hallgatni a barátnőimet/osztálytársaimat,hamar kibukott,ha a sztori időközben változott.Más elsiklott felette,mert fontosabb volt elmondania a saját dolgait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!