Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét dolog tőlem, ha a...

Szemét dolog tőlem, ha a biztosításom kedvezményezettjeként nem élettársamat jelölöm meg?

Figyelt kérdés
Saját gyermekeim nincsenek, de van két unokaöcsém, akiket nagyon szeretek! Rájuk gondoltam, mert ki tudja mi lesz, ha történik velem valami! A család örök, a szerelem nem. Várom a véleményeteket! (egyébként 5 éve élek együtt párommal 31/L)
2010. márc. 2. 08:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az én példám hasonló, csak fordítva: én az egyik legjobb barátomra írattam, mert nagyon sok mindent kaptam tőle az életben ellentétben a szüleimmel és a testvéreimmel. először az ő nevükön volt, de annyira túlmentek minden határon, hogy végül átírattam. és ezzel én teljsen megbékéltem. pont most voltam kórházban, altatással (a mellettem levő meg is halt), és úgy éreztem, jól döntöttem. mondtam is ennek a barátomnak, hogy tényleg, örömmel használja fel, ha úgy alakul. talán hozzásegíti az életkezdéshez (nincs saját lakása). a sírban már úgysem használhatom a vagyonom, akkor meg őt segítse. én is nagyon sok feltétel nélküli szeretetet és anyagi támogatást kaptam tőle...
2010. márc. 2. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenki annak adja akinek érzi
2010. márc. 2. 10:32
 13/13 radon válasza:
75%
Praktikus azt beíratni, hogy a törvényes örökösöd legyen a kedvezményezett. Ezen a társad sem sértődhet meg, és ha esetleg mégis lesz közös gyerek akkor...
2010. márc. 2. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!