Ezt miért csinálhatta?
15 éves fiú vagyok.Anyámnak februártól van egy barátja,úgy volt,hogy nem költözik senki sehova.De anyám most mégis azt akarja,hogy ide költözzön,és én pedig nem akarom,hogy ide költözzön.Szóval,a lényeg az,hogy ma ballagtam,és anyámnak a barátjától kaptam egy pénztárcát,volt benne 5 Forint meg egy óvszer,azt mondta,hogy csak viccel.(Rózsaszín pénztárcát adott először.) és utána visszavett adott még ey pénztárcát (komolybbat,felnőtesebbet)benne 5 forinttal meg két óvszerrel.Azt mondta erre még szükségem lesz.
Most akkor miért is kell nekem óvszer 15 évesen?
Félek,hogy anyám szexel akar le fizetni,hogy ide költözhessen.(Anyám barátjától kaptam az óvszert én nem mondtam neki,de lehet,hogy anyám tud róla)(Mivel az óvszernek is van szavatossága,ezért gondolom az óvszernek a szavatossága nem áll el évekig.)
Én is kaptam ilyet az apámtól, nagy röhögés kíséretében, de én már 20 fölött voltam. Évekkel később használtam is az első barátnőmmel. :-)
Ez az én esetemben inkább valami célzás lehetett.
42F
Ami azt illeti gondoltam rá,hogy felhúzom gyakorlás képpen. :D
De utána meg mit csináljak vele ha felhúztam?Kezdjem el kiverni a farkam és élvezzek bele?Utána meg dobjam ki a kukába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!