Mit csináljak, ha anya élettársa veszélyes anyára nézve?
Figyelt kérdés
A pasi, akivel anya együtt van egyáltalán nem tiszteli őt, néha az is előfordul hogy isznak és ilyenkor teljesen kikelnek magukból. Ilyenkor a pasas hajlamos megverni anyát (volt hogy mellbe is rúgta) megalázta nyilvánosan, stb. Anya viszont nem hajlandó otthagyni. Én viszont nemsokára elköltözök (továbbtanulok) szóval itt kell hagynom őket, pedig én vagyok az egyetlen, aki ilyenkor meg szokta védeni anyát és vigyáz, nehogy baj történjen. Mégis mit csináljak?2015. jún. 17. 23:03
11/12 anonim válasza:
ma 08:38
Én még nem láttam olyat, hogy családi csetepaté közvádas lett volna, tudtommal a rendőr alapesetben sz*rik az ilyesmire, amíg a sértett feljelentést nem tesz.
12/12 anonim válasza:
Az,hogy kozvadas e egy ugy nem az donti el,h ki tette a feljelentest,hanem maga a buncselekmeny minositese... Kozvadasban barki tehet feljelentest,akar a szomszed jolineni is,az mas dolog,h nem lehet bizonyitani,vagy nehezkes. Az,h csaladi vagy nem csaladi csetepate irrelevans a minosites szempontjabol. Amennyiben valos a bantalmazas,es a rendorseg nem tesz erdemben intezkedest,ugyeszsegre kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!