Szerintetek általában jól áll egy nőnek a menyasszonyi ruha és az esküvői haj, smink?
Igen, jól állhat a menyasszonyi ruha, esküvői haj, smink, ha illik a személyiségéhez, jól lett megválasztva a fazonja, az előnyös "részeket" kiemeli, a nem előnyösöket elfedi.
Nem, a konty nem mindenkinek áll jól, van akit kifejezetten elcsúfít.
Egyik barátnőmnek jövőre lesz az esküvője. Mindig rövid haja volt, de nagyon vagány, csajos lány. Elkezdte növeszteni a haját, mert hogy oda konty illik. Szerintem borzalmasan el fogja őt nyomni. Ronda nem lesz tőle, mert nagyon szép az arca, de pont a stílusát veszi el.
És utána rögtön le akarja majd vágatni.
Nem. Általában rosszul áll, rémséges konty, ízléstelen smink, sokszor még a ruha sem okés - sok menyasszony egyszerűen nem önmaga a szertartáson.
Én ezt szeretném elkerülni, ha odakerülök.
Szerintem a tipikus esküvői hajak és sminkek ugyanolyanok, mint 15-20 évvel ezelőtt, nekem nem tetszenek legalábbis :D
Kevés csicsa, meg bongyoli kontyos haj persze rendben van :)
Egy jól megválasztott ruha, smink, haj igen, különösen széppé teszi a viselőjét, hiszen alkalmi öltözet, eleve valami különleges, figyelemfelkeltő.
Viszont Magyarországon szerintem ez csak az emberek kisebb hányadáról mondható el, nagyon sokan rosszul választanak. Annyira látom még, hogy az első szempont a ruha, smink, haj olcsósága és nem a minősége, hogy az néha fáj. És közben bebeszélik maguknak, hogy aprópénzért ugyanazt a szolgáltatást kapják, mint rendes áron... ez a magyar valóság sajnos.
A "klasszikus" vagy szokványos nem mindenkinek áll jól, és ezt sok menyasszonyon látom. Pl.:
-a pánt nélküli fazonok és a habos-babos-disneyhercegnős ruhák nem mindenkinek állnak jól, mégis sokan azt veszik fel, mert az hercegnős meg az divatos
-a régimódi, klasszikus sminkek is dobnak vagy 10 évet a viselőjére... manapság sokkal előnyösebb sminkeket látni, de még ma is sok sminkes online referenciamunkájában vannak olyan ódivatú sminkek... tudom, hogy a fotókhoz hangsúlyos smink kell, de itt már túlzás... jeges szemöldökhighlight, kontúros száj, terrakotta rúzs (ez a lakosság 80%-ának nem áll jól), durván sötét szemfestés...
-haj: a hátratűzött konty kevés embernek áll jól, főleg nem az, ami tele van rakva strasszkövekkel, csillámmal, kisvirággal, kristályos hajcsattal, gyönggyel, anyám örömével, és van rajta 3 kiló hajlakk. A másik borzalom az óriási '80-as évek loknisra sütött haj óriási strasszos hajcsattal mint dekoráció, ízléstelen és ódivatú, mégis rengetegen választják, mert szerintük ünnepi
Viszont ha valaki tudja, mi áll jól neki, milyen színek, milyen fazon, és tud azon kívül gondolkozni, hogy mi a szokás és mi a divat, akkor nagyon előnyös tud lenni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!