Nevelőapám vezetéknevét szeretném felvenni. Ez befolyásolja az örökségemet? Kell édesapám beleegyezése?
Édesanyám a törvényes nevelő szülőm.
Újraházasodott,született mégegy gyereke.
Nevelőapám vezetéknevét szeretném viselni. Ez miatt az örökségem elveszik? Kell édesapám beleegyezése?
Azt lehet úgy hogy édesapám nem tudja?
16L
Ha nem tudod mi van, légyszi ne köss belém. :)
Az örökség azért kell,mert mint ahogy azt már leírtam, a ház a nagyszüleimé és egész életüket beleadták abba a házba. Az apám az egyetlen gyerekük, aki (már bocsánat) de egy büdös nagy alkoholista, aki nyugtatózik is ráadásul. :')
Szóval nagyszüleimnek tennék jót,mert apám elinná a házat, ezért úgy lesz a nagyszüleim végrendelete, hogy enyém lesz a ház a haláluk utan,nem apámé..Remélem boldog vagy. Nem szeretem ha magyarázkodnom kell olyanoknak, akiknek nincs hozzá köze, ugyanis a kérdésemben nem kértem hogy véleményezzenek, alaptalanul vonjanak le következtetéseket.
Azonban ez egy közösségi oldal,jogod van megkérdezni, azonban nekem nem kötelességem válaszolni,mégis megteszem, hogy ne egy alattomos kis tini legyek a szemedben, és nyugodtan tudj aludni.
Többieknek köszönöm!
"ezért úgy lesz a nagyszüleim végrendelete, hogy enyém lesz a ház a haláluk utan,nem apámé"
A "köteles rész" fogalmának azért nézzetek utána mielőtt bármit is csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!