3 hónap külön. Tapasztalatok? : )
Figyelt kérdés
3 hónapig nem fogok találkozni a barátnőmmel. több, mint 2 éve járunk, minden jól megy. lesz ebből gond? tapasztalatok?2010. febr. 28. 14:52
1/8 anonim válasza:
Kapcsolat függő. Mi fél évig nem tudtunk együtt lenni mert külföldön voltam és mégis kibírtuk. f/22
2/8 anonim válasza:
Ha minden oké köztetek, és joggal megbíztok a másikban, akkor -tapasztalatom nincs, de- szerintem ki kell, hogy bírja a kapcsolatotok a 3 hónapot.
3/8 anonim válasza:
Ha mindketten husegesek vagytok, nem lesz gond. Neten tudtok beszelni kameraval is, tehat mindig lathatjatok egymast. Persze ha lesz erre lehetoseg.
Aztan pedig hogy nalatok lesz-e gond, ez csak rajtatok fog mulni! Mert valaki kapcsolatat megerositi a tavollet, valakiet pedig tonkreteszi.
Tenyleg csak rajtatok mulik. A bizalom a legfontosabb, es hogy szeressetek egymast.
4/8 anonim válasza:
Ez kérdés? Jól működő kapcsolatnak egy év sem lehet gond.
5/8 anonim válasza:
Hűség és bizalom kérdése. Ma már olyan széles tere van a kapcsolattartási lehetőségeknek....neten meg tudjátok oldani! :-)
6/8 anonim válasza:
Szerintem ket dolog tortenhet. Vagy valamelyikotok rajon, hogy nem szereti a masikat es szakitottok. Vagy nagyon szeretitek egymast es akkor csak erosebb lesz a kapcsolat.
7/8 anonim válasza:
mi 2,5 honapot ugy birtunk ki,hogy net se volt,csak telefon szükös költségvetéssel...de mi szerettük egymást,tudtuk,hogy letelik,és utána megint loghatunk egymáson...
e érzed,hogy szereted őt annyira h kibirod-e és forditva...
8/8 anonim válasza:
Ha az anyádtól lennél távol 3 hónapig, gondolkodnál te vagy ő azon, kibírja-e a kapcsolatotok??
Ha ezen filozófia van, ott hiba van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!