Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, tettetek volna,...

Mit tennétek, tettetek volna, ha a feleségetek, illetve férjetek állandóan veszekedne és alázna titeket?

Figyelt kérdés
Konkrét eset, hogy a nő szájal egyfolytában a férfinek. Olyanokat mond, hogy "nem vagy igazi férfi", "olyan hülye vagy", "nem csinálsz jól semmit" és cifrábbakat, néha már üvöltözve káromkodik kis semmiségeken. Mit tettetek volna már a kapcsolat elején? Le kevertetek volna egy pofont? Elhagytátok volna? A nő szó szerint egy hisztis pcsa, aki mindent túl reagál és ha nem az van amit ő akar, akkor ki kel magából, csapkod, üvölt. Ha ellentmondanak neki, akkor azzal jön, hogy őt senki sem érti meg, mindenki gonosz hozzá, stb. Ha azt csinálják vele, amit ő csinál másokkal, akkor is igazságtalanságról papol, meg hogy nem szereti senki. Ha ne adjisten megütnék, akkor nem is tudom milyen hisztit levágna. Ezt mind józanul teszi, én megmondom őszintén lekevertem volna neki egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat, ha a férfi helyében lennék.

2015. jún. 10. 09:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy szájal, hogy 26szor elmondja ugyanazt. Szó szerint ugyanazt. Veszekedik, ha így jobban tetszik. Nem az a baj, hogy beszél hanem, hogy egy mondatot többféleképpen elmond, kiabálva.
2015. jún. 10. 10:10
 12/29 anonim ***** válasza:
93%

7.

Lassan 30 éve élek együtt a férjemmel..

Kicsit nevetségesnek tartanám, hogyha 3 házzal odébb lakna??

Szeretjük egymás társaságát, persze néha kell kis magány de ezt kulturált emberek megoldják anélkül is, hogy 3 házra költöznének a párjuktól.

2015. jún. 10. 10:11
 13/29 anonim ***** válasza:
13%
13: Ez kizárólag a ti ügyetek, de nincs is konfliktusotok, nem is kértél benne segítséget. Ha nem is ismered a problémát, amiről a topic szól, akkor szerintem nem vagy kompetens a kérdésben.
2015. jún. 10. 10:16
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Kívülállóként könnyű másokra mutogatni, de nem tudhatjuk mi bújik meg a viselkedés mögött. Sok esetben oka van, sőt, sokszor az a rosszabb, aki áldozatnak tűnik. Saját tapasztalat. Egyáltalán nem biztos hogy együtt maradnak és az is lehet hogy összecsiszolódnak. Nekünk a férjemmel sok év kellett ahhoz, hogy összeszokjunk és elfogadjuk egymást. Az első években sokszor én is csúnyán viselkedtem vele mások előtt (volt hogy még egy pofon is repült - ami egyébként abszolút nem jellemző a viselkedésemre, tehát szó szerint kifordított magamból), de abba senki nem látott bele hogy Ő milyen dolgokkal és hogyan bántott meg és hogy amit mások láttak, az már annak az utórengése volt. Előtte rengeteget szenvedtem, tűrtem, kérleltem hogy megoldhassuk a problémáinkat, aztán amikor az ember sorozatosan süket fülekre talál és pont akkor telik be a pohár amikor épp más is tanúja lehet vagy épp a másik pont akkor tesz rá mindig egy lapáttal amikor társaságban vannak, az még nem jelenti azt hogy ez az alapviselkedés vagy hogy ez elfogadott abban a kapcsolatban. Könnyen lehet hogy az a hunyó, aki áldozatnak tűnik. Aztán épp az is lehet hogy nehezebb éveit éli az egyik fél - amihez kívülállónak szintén semmi köze. Majd ha annyira rossz lesz valamelyik félnek, akkor lelép, hiszen ezért vagyunk felnőtt emberek. Én nem mondanék ítéletet kívülállóként, mert esélyes hogy a valósághoz köze sincs. Végezetül ne legyünk álszentek; mindenki tesz / mond olyat a párjának legalább egyszer az életben (de általában többször), amit normális esetben elfogadhatatlannak tartana. Általában nem is a tett, inkább a verbális bántás a jellemző. Aki azt mondja hogy ő bizony nem, az vagy hazudik vagy nem volt még komoly kapcsolata.
2015. jún. 10. 10:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értem hogy szájal, hogy 26szor elmondja ugyanazt. Szó szerint ugyanazt. "

Talán ha elsőre reagálna rá a talpraesett párja... kicsit olyan lehet a férj, mint a bátyám, anya kér tőle valamit, ő mondja hogy oké. Nem csinálja, anya megint szól neki, erre ő hogy mindjárt. Anya végül rázendít, hogy nem igaz, hogy mindig csak halogat és ígérget, erre tesóm, hogy JAJ NEM IGAZ MÁR, HOGY ÁLLANDÓAN ŐT KELL NYAGGATNI... :))

Szóval akkor ez olyan játszma, amiben a férj is vastagon benne van.

2015. jún. 10. 10:38
 16/29 anonim ***** válasza:

Ismertem olyan párt, ahol ez volt a helyzet kb 20 évig. Ha a férj jelölése a beszélgetésekben "Az a hülye [Vezetéknév]". Mindenért azonnal lecseszés.

Amikor a férjet első alkalommal hallottuk [keresztnév]-kám-nak szólítani, tudtuk nagy baj van. A férj konkrétan haldoklott...

Amíg együtt éltek boldogok voltak, mindkettő tudta kezelni a helyzetet. Én ilyen nőt nem engednék közel magamhoz

2015. jún. 10. 10:39
 17/29 Andizsuzsi ***** válasza:

Ki milyet szakít, olyat szagol.

Ha a férfinek ez a kapcsolat megfelel, akkor másnak nincs joga beleszólni. Ha nem, változtatni is csak ő tud rajta.

2015. jún. 10. 10:41
 18/29 A kérdező kommentje:

Meh... ja maradjunk annyiban, hogy az ő dolguk. :\

Csak kíváncsi voltam kinek mi a véleménye.

2015. jún. 10. 11:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a szituációk amik miatt ezek a dolgok elhangzanak. Tudnál valamit írni erről, mert nekem ez kicsit furcsa, illetve nem igazán értem. Reggel a férj /feleség felkel, elpakol, kávét főz, reggelit csinál a gyerekeknek, maguknak, bekapcsolja a mosógépet stb. a másik meg mellé áll és lehülyézi? Vagy hogy érted azt amit mondtál?
2015. jún. 10. 11:19
 20/29 anonim válasza:
Hát!Egy pofon lehet nem is lenne kevés jól re orditanám az biztos tudnia kell ki az úr a háznál.Vagy egy jó szex megoldhat mindent. :D 30/F
2015. jún. 10. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!