Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a barátotok...

Mit tennétek, ha a barátotok legjobb barátnője (aki leszbikus), belétek zúgna?

Figyelt kérdés
Egy egészen abszurd helyzetbe kerültem és nem tudom, mit tegyek. 21 éves lány vagyok, a barátommal 2 éve vagyunk együtt. Neki van egy legjobb barátnője, akivel már gyerekkoruk óta barátok és a csaj leszbikus. Kb 1 éve kezdődtek a konfliktusaink a lánnyal, mikor akárhányszor elmentünk társasággal valahova, beszólogatott vagy nyilvánosan kimutatta, hogy utál. Mindig furán nézett rám, mint aki meg akar ölni. Ez nekem rosszul esett, mert nem értettem, mi baja velem, a barátomnak is mondtam, aki mondta, hogy intézzük el egymás között, Ő nem avatkozik bele. Egyszer már nagyon felhúzott, odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy mi a fene baja van. Azt mondta, semmi, csak hagyjuk egymást. Engem ez nem hagyott nyugodni, mert szörnyen aggasztott, hogy valaki utál és nem fejti ki, hogy miért. Már tényleg rosszul esett a viselkedése, mert olyanokat mondott mikor például lementünk sátorozni egy tópartra, hogy "A hercegnőnek ez biztos túl alacsony színvonalú elfoglaltság", meg folyton röhögött rajtam. Egy hónapja egyedül maradtunk egy barátnőnk szülinapján, mert a többiek kimentek valamiért, Ő gitározgatott, én meg féltem vele egyedül maradni, mert remegett a gyomrom, ha a közelemben volt. Mondtam, hogy ha már így kettesben maradtunk, elmondhatná, hogy konkrétan mit követtem el ellene (már nagyon untam ezt az egészet). Akkor mondta, hogy felejtsem el, mert nincs kedve feszegetni a témát, úgysem jönne ki belőle jól. Mondom jó, akkor maradjon velem ilyen ellenség szinten és hagyjuk meg ezt a feszültséget, erre megcsókolt. Hirtelen nem tudtam reagálni, de egyből leesett, hogy mi a helyzet. Utána nem szólt hozzám, én meg nem tudtam, hogy most elmondjam a barátomnak vagy mi a francot csináljak. Ez volt akkor, 1 hét után írtam neki egy sms-t, hogy találkozzunk. Találkoztunk, másképp viselkedett, mondtam, hogy jó lenne, ha elmagyarázná ezt az egészet, mert nincs kedvem a játékaihoz, Ő meg elmondta, hogy én vagyok számára a nő és ezt gyűlöli, mert nem akarta magát lejáratni. Ez az egész egy rémálom, azóta nem nézünk egymásra, a barátom meg semmit sem tud erről. Én nem akarom ezt elmondani neki, mert akkor megromolna a kapcsolatuk, de így meg tiszta hülye ez a helyzet, mert ezek szerint belém van esve ez a lány. Félek, hogy valami nagyon rossz fog kisülni ebből a dologból. Olyan volt már, hogy a volt barátom legjobb barátja belém szeretett, de ez annál azért bonyolultabb. Most ott tartok, hogy itthon ülök és próbálom feldolgozni, hogy az a lány mennyire oda van értem és gondolkodom, hogy mi lesz később. Még az is jobb lett volna, ha tovább csinálja ezeket a cinikus megnyilvánulásait, de most így teljesen összezavart, úgy értem..nem tudom, hogy kéne viselkednem ebben a helyzetben. Egyszerű megoldásnak tűnhetne, hogy akkor ne beszéljek vagy ne találkozzam vele, de ezt nem tehetem meg, mikor folyton a barátommal lóg és a barátom társaságának központi része. Mi a fenét csináljak? Tök abszurd az egész, légyszí írjatok valami tanácsot.
2010. febr. 27. 22:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
elnézést, ha összevissza vagy érthetetlenül írok, csak hosszú napom volt és ez a dolog nem hagy nyugodni, ezért fordultam ide segítségért.
2010. febr. 27. 23:39
 22/30 anonim válasza:
100%

Szia!

Igen csak húzós a helyzet.

Sokan írtak már előttem, szerintem mindegyikben van egy

kicsi igazság.

Te szenvedsz.

Ez nyilván nem jó dolog.

Mit tehetsz, hogy ne szenvedj tovább?

Először is: próbáld elkerülni a lányt, amennyire csak

lehetséges.

Viszont, ha még nem értette volna meg, hogy te a

barátodat szereted és vele is akarsz maradni, akkor

mindenképp keresd meg és mondd a szemébe.

Ha a barátod nem tud semmiről, akkor próbáld meg felhozni

neki a témát, mondjuk egy példával, de ne olyan

egyszerűvel, amitől rögtön leesik neki, hogy mi van.

A válaszától függ; döntsd el te, hogy elmondod-e neki

vagy sem, de minden kapcsolat alapja az őszinteség,

szerintem mondd el neki.

Mindenesetre a lánnyal szakítsd meg a kapcsolatod és, ha

kiderülne, hogy a fiúd is benne volt, akkor rajtad

múlik, hogy mi történik.

Eléggé bonyolult és zavaros ügy, nem tudok nagyon mit

tanácsolni, én még szerencsére nem kerültem ilyen

helyzetbe.

De válaszd a legjobb megoldást!

Ennél többet nem tudok mondani!

Puszi: QQ

2010. febr. 27. 23:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbáltam alaposan átolvasni őket. Az viszont biztos nem igaz, hogy a barátom sejtene bármit is, illetve ő állna a háttérben, mert az kicsit abszurd lenne. Ez a lány különben sem ilyen hülye ötletekhez folyamodó típus, ahhoz túl elmélyült és értelmes. Nekem eleinte azért volt furcsa a felém irányuló viselkedése, mert egyébként egy jófej, különleges csaj, aki nem kezd el csak úgy sértegetni valakit és mikor megismertem a barátomat, majd Őt is, azt hittem, hogy elég jóban leszünk, hisz olyan dolgok foglalkoztatják, amelyek engem is, de aztán hirtelen megváltozott.
2010. febr. 27. 23:54
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
Ne vedd tolakodásnak a kérdésemet, de: Nem lehet, hogy azért kavart fel ennyire ez az egész, mert Neked sem közömbös a lány? Azt írod, értelmes, különleges, még közös érdeklődési körötök is van. Mi van, ha még magadnak sem mered bevallani, de titkon sikerült összezavarnia az érzéseidet ennek a lánynak, mert vonzódsz hozzá? Én olyan helyzetben voltam, mikor teljesen heteronak hittem magam, de volt egy művész csaj, akinek sikerült elérnie, hogy totál, teljesen belezúgjak. A "különleges" leszbikusok képesek ezt elérni. Ha az van, amire gondolok, akkor igazán nehéz csak a helyzeted és akkor viszont nagyon át kell gondolnod a jövődet, mert úgy biztosan tönkre fog menni valakinek az élete.
2010. febr. 28. 00:45
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom, hogy még gitározik is..Elképzelek egy hosszú hajú, kék v zöld szemű csajt, aki fest és rébuszokban beszél. Az ilyenek még a hetero lányok szívét is megmozgatják, talán ebbe a csapdába estél Te is:D Egyébként hány éves?
2010. febr. 28. 11:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Csak vagytok néha kettesben is a barátoddal. Elkerülhetnéd a barátait, nem várhatja, hogy olyan emberek társaságában légy, akik nem tudnak udvariasan viselkedni veled.
2010. febr. 28. 16:15
 27/30 A kérdező kommentje:
26 és nincs hosszú haja és nem rajzol, hanem zenél. Egyébként közömbös
2010. márc. 1. 17:36
 28/30 anonim válasza:
65%

"Mit tennétek, ha a barátotok legjobb barátnője (aki leszbikus), belétek zúgna?" Meghúznám leszbikusnál úgysem sok esélyem lenne.

Da ha a csajom meleg barátja zúgna belém, akkor feszengnék ha ö is ott lenne. Próbáld meg ugy kezelni mint eddig. Nekünk elmondat megkönnyebbültél :). Ne mond el a barátodnak mert azzal meg aláznád szegény csajt.

2010. márc. 2. 18:09
 29/30 anonim ***** válasza:

Megmondtad már neki a szemébe hogy nincs esélye, és ne is probálkozzon?

Ha nem akkor tedd meg!!!

Azt is mond el hogy Te a barátodat szereted, és hogy fogadja el!

Ennyi.

Ha esetleg nem ért a szobol, akkor nem tudom.

Ha tényleg szeret téged ez a csaj, nem hiszem hogy egyhamar elfog tudni felejteni, márcsak azért sem mert még elkerülni sem tudod a közös haverok miatt.

21/L (leszbikus).

2010. ápr. 14. 22:24
 30/30 anonim válasza:
Vééééééééééééé
2012. máj. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!