Testvérem 16 éves állandóan ütlegel. Annak ellenére is hogy a szüleim rászoltak. Amikor a szüleim elmennek itthonról egyből üt. Hülyén hangzik de nem tudnék Indítani valami jogi Eljárást, Vagy olyasmit amivel esetleg megfékezhetném?
Figyelt kérdés
Hogyan fékezzem meg,Mit tegyek ellene,REndőrségnek szóljak,Tehetetlennek érzem magam.2010. febr. 27. 21:32
11/37 anonim válasza:
Ezt a szüleidnek is elmondod?
Pszichológus kéne a tesódnak.Valami komoly baj lehet a kis agyában.
12/37 anonim válasza:
Ezt csak a szüleid tudják megoldani.Nem értem hogy miért nem vetnek véget ennek.
13/37 anonim válasza:
A tesód elmebeteg, ez tuti! Mond meg anyudéknak, nem mész haza ha a tesód ütlegel. Figyeljenek rád jobban, micsoda dolog, hogy egy ilyen hülye gyerek veri az öccsét.Ha pedig mégegyszer megver hogy lesznek nyomai mutasd meg a szüleidnek azt is. Micsoda terror alatt élhetel. Én így láttatlanból is tiszta skizofrén gyagyás elméjűnek, és nagyképű majomnak tartom. Ne hagyd annyiban.
14/37 anonim válasza:
A sérüléseidről látleletet kell vetetni és az alapján tudsz feljelentéstr tenni. Más lehetőség még az ő háziorvosának beszámolni, hogy mit csinál és beutalhatja pszichiátriai kivizsgálásra vagy kényszergyógykezelésre.
15/37 anonim válasza:
Azzal egyetértek,hogy tegyenek úgy a szüleid,mintha elmennének.A rajtakapás a legjobb bizonyíték.
16/37 A kérdező kommentje:
mondtam a szüleimnek..../valószínű nem tudja levezetni/az a baj h. nem figyelne a pszihológusra sem mert ő ilyen kivagyok mivagyok nagyképű gyerek/ biztos h. elmebeteg én anyira nemértem hozzá se szólok meg semmi és őő meg csúfol meg ver...nem fogom anyiban hagyni az biztos./ a látlelet nem is buta dolog....anyával holnap reggel beszélek v. hajlandoak vele beszélni v. lépnem kell
2010. febr. 27. 21:56
17/37 anonim válasza:
Nem csak a szülők tudják megoldani, mert sok helyen előfordul hogy a szülők lesz*rják a gyerekeket. De ha nálatok nem erről van szó akkor velük próbáld megbeszélni először is.
18/37 A kérdező kommentje:
Én még arra gondoltam h. a telefon elrejtem a szobámban és levideózom az eseményt!!
2010. febr. 27. 21:57
19/37 A kérdező kommentje:
Az én szüleim nem azok a lesz*rós típusok!És hát ha nem juttunk megegyezésre elmegyek itthonrol és ha tesznek valamit tesznek ha nem akkor nemjövök haza...
2010. febr. 27. 21:58
20/37 anonim válasza:
Igen első lépésnek a szüleiddel beszéld meg. Aztán majd meglátjuk.. hogy ők mit tudnak tenni.
Ha látszik a testeden valami folt valahol, akkor közvetlenül egy tanárodnak is meg tudod mutatni, akiben megbízol vagy akiről úgy látod hogy törődik a diákokkal és elmondod neki hogy mi a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!