Mi a véleményetek egy olyan férjről, aki este 8-kor azt mondja a feleségének, hogy gyalog menjen haza az anyósától az 5 km-re lévő otthonukhoz a 3 gyerekkel, mert ő fáradt?
2. válaszoló vagyok: ha a Párom annyira fárad lenne, ÉN nem engedném, hogy autóba üljön. Inkább sétálok egy kicsit, vagy BKV-zok, vagy taxizok, minthogy neadjisten baleset történjen, mert nem tud az útra figyelni 100%-an. Pláne ha az autóban 3 gyerkőc van!
Kedves nőtársaim, ne fújjunk már mindent ennyire fel, ne szívjuk ok nélkül a férfiak vérét. Ha mégis, ne csodálkozzunk, ha kimaradnak, vagy szakítanak, urambocsá megcsalnak (bár ez utóbbit gyávaságnak tartom)
18/L
De jó egy 18 éves osztogat házastársi tanácsokat, na ettől fogok padlót.
Mennyi a leghosszabb kapcsolatod? Férjnél voltál már? Együttéltél valakivel? Nem, akkor nem tudod hogy ez milyen.
Ha megbeszélte vele, hogy menjen érte, úgy bunkóság.
Ha viszont valahogy sikerült átszambázni a mamához a gyerekekkel, és ha már estig ott tudott ülni, akkor lehet nem a férjet kéne kórusban szidni, ha egyszer csak azt mondják neki, hogy na pattanj Jancsi, gyerek értünk, ő meg fáradt. És nyilván nem a pusztában kell világítás nélkül öt kilométert gyalogolni a sárban, mert a 21. században élünk, és akkor el se ment volna a mamihoz úgy, hogy nincs megbeszélve a hazaszállítás, ha nem lenne rendes közlekedés.
22:07 igen, 18 évesen is lehet valakinek érett gondolkodása, csak tudod tapasztalat nélkül (házasság, gyerek, együttélés) könnyen mondhatod.
Nem elítélem a férfiakat, emberszámba vannak véve, de ez itt egy más helyzet
Úgy tűnik, nagyinál volt internet, hogy a kérdező feltehesse ezt a kérdést - talán csak ki akarta élni a férje szidalmazását -, szóval biztos nem a puszta közepén vannak egy eldugott kis porfészekben, és biztos van fűtés is, nem gond az alvás.
Mivel a kérdező nem írt részleteket, hogy van-e oka a kedves férjnek a fáradtságra - esetleg mert olyan munkája van, vagy beteg - nem kellene szidalmazni vaktában, mert lehet, hogy csak a nagyságos asszony hisztizik. Ha nekem gyerekeim vannak és felelős szülő vagyok, és a vezetni tudó fél nagyon fáradt, akkor nem mernék elindulni akkor se, ha mellettem ül, mert hülye emberek is vannak az utakon, nem csak olyanok, akik jól megtanulták a kreszt, és a fáradtság miatt a koncentráció csökken, és elképzelhető, hogy amit bármikor éber állapotban el tudna kerülni, ilyenkor súlyos balesetet okozna, a gyerekeimet nem merném kitenni ilyennek, ha fáradt, kérnék egy matracot nagyinál és ott alszunk, aztán majd nappal hazamegyünk világosban éber állapotban.
De ez a sok szidalmazás... Ennyien csalódtatok a pasikban? Nem csak szemét pasik vannak a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!