Miért vagyok szomorú, és sírok majdnem minden este? Van rá megoldás? Ha igen mi?
én totál ilyen vagyok, csak én egész nap sirok :S
és részemről a stressz, idegesség miatt éss , hogy semmi jó nincs az életemben jelenleg
köszönöm az eddigi válaszokat!:)
igazából stresszelni nem igazán stresszelek semmin(elvégre nincs vizsgaidőszak), hogy az életemből hiányozna-e valami,hát nem is tudom talán a párkapcsolat lehet,de egyébként napközben a barátaim társaságában nagyon jól érzem magam,mondjuk ha lenne barátom lehet nem kellene egyedül aludnom,és nem lennék magányis este sem,a családommal a kapcsolatom nem igazán jó,de sosem volt az,vagyis anyukámmal jóban voltam nagyon,de ő meghalt,de napközben nem szoktam feszült lenni vay ideges sokat mosolygok,nem tudok arról, hogy lenne bármiféle félelmem, amit elfojtanék..
egyébként most még semmi bajom,épp olvasok,csinálok egy prezentációt hétfőre,na de majd 9 után..de nem várom..
köszönöm mégegyszer,és várom a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!