Miért vagyok ilyen? Nagyon flegma vagyok mindenkivel, talán 1-2 ember kivételével mindenkivel
Figyelt kérdés
Teljesen flegma vagyok, szinte mindenkivel. 17 éves fiú vagyok és nemtudom mit csináljak, talán apám halála miatt vagyok ilyen? azelött csak simán lusta voltam, de mostmár flegma is, barátaim nincsennek, talán a flegmaság miatt, talán túlontúl nagyok az elvárásaim, folyton összeveszek mindenkivel, mert nemvagyok megelégedve velük, persze nekemis vannak hibáim, tudom. De mit tudnék tenni?2010. febr. 26. 21:16
1/7 anonim válasza:
Kamasz vagy, talán kinövöd még. vagy egyszerűen csak figyelj oda arra hogy kinek mit mondasz. Előbb gondolkodj, aztán mondd ki, ne fordítva.
3/7 anonim válasza:
Szerintem simán annyi hogy kamasz vagy. Egy jó dolog, hogy van önkritikád, felismered ha hibázol. De figyelj oda, hogy kinek mit mondasz, kit bántasz meg és előbb utóbb szerintem majd változik. Idővel
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem is, mert már kezd aggasztani
2010. febr. 27. 07:32
5/7 anonim válasza:
Ha már felismerted és aggaszt akkor jó úton vagy! csak gondolj mindig arra, hogy te mit vársz el a másiktól és úgy válaszolj ahogy az neked is jól esne.
6/7 anonim válasza:
Vannak olyan emberek,akik elve flegmák,mert ilyen a természetük.Lehet,hogy Nálad ezt csak a kamaszkor okozza,minden esetre nem késő változtatni.Az már jó,hogy felismerted magadban a hibát.A következő lépés,hogy számolj el magadban tízig,mielőtt valami sértőt mondasz,vagy csak vegyél egy jó mély levegőt,fújd ki,és próbálj lehiggadni.Általában az ilyen emberek ösztön,és- hangulatemberek,és gondolkodás nélkül mondogatnak oda,ezért fontos,hogy a bántó mondatok előtt állj le picit.
Szerintem Te az a fajta vagy,aki akar is változni.Sokaknak még akkor is feljebb állna,ha csak valaki szemükbe mondaná az igazat.Jó,hogy észreveszed magadban azt,amit a környezeted is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, próbálkozok, mert ezzel a hozzáállással nemsokat tudok magamból kihozni.
2010. febr. 28. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!