Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik számodra a legszebb...

Melyik számodra a legszebb név és melyik ami nagyon irritál? Miért?

Figyelt kérdés
Női és férfi is
2015. máj. 30. 13:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Lányoknál szeretem a lágy hangzású, szép neveket: Noémi, Anna, Daniella, Emma.

Viszont nem tetszenek az olyanok, hogy: Kinga, Kincső, Judit, meg a mai divatnevek.

Fiúknál pedig tetszik a: Dániel, Norbert, Ádám, Zsolt, stb.

Nem tetszenek itt sem a divatnevek, plusz az ilyen István, Lajos, Józses féle nevek sem.

2015. máj. 30. 14:28
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Legszebb fiú név: Béla
2015. máj. 30. 14:38
 13/37 anonim ***** válasza:
25%

irritál: Lili, Zoé, Csilla, Luca, Lúcia, Dominik/a, Kincső, Csenge, Abigél, Mónika, Virág, Hanna, Zsuzsanna, Beáta, Gyöngyi, Fanni, Zsófia, Kristóf, Béla, Gyula, Gergő, Botond, Benjámin, Győző, Noel, Nimród, Lukács, Leó.

tetszik: Nóra, Norina, Huanita, Emília, Szabrina, Marina, Natasa, Dianna, Daniella, Márta, Aliz, Heléna, Dávid, Tamás, Dánielnek csak a becézése (Dani), Balázs, de egyik sem tetszik úgy igazán.

Egyébként a saját nevemet (Anna) is eléggé irritálónak tartom. Sőt, kimondottan utálom.

2015. máj. 30. 14:39
 14/37 anonim válasza:

Nekem inkább a modernebb nevek jönnek be mint például a Léna,Szonja,Karola,Erik,Félix,Péter

Ami egyátalán nem tetszik az a Gertrúd,Jolán,Margit,Klaudia,Edit,Virág nem tudom hogy miért

2015. máj. 30. 15:03
 15/37 anonim válasza:

utolsó vagyok kihagytam párat tetszik még a Lili,Emma,Hanna,Stefánia,

és nem tetszik a Gyöngyvér,Abigél,Anita,Kára,Béla,Lajos,Mónika

2015. máj. 30. 15:06
 16/37 anonim ***** válasza:

Kezdjük. Lányból kedvenc:

-Boglárka

-Lilla (ez kifejezetten egy nagyon kedves barátnőm miatt)

-Zita

-Ilona

-Róza

ami irritál:

-Klára (a hangzása miatt is, de az engem utáló, sunyi, alattomos nagyanyámat is így hívták)

-Adrienn (egy volt barátnőmet hívták így... amúgy sem top kedvenc a név, de azóta főleg utálom...)

-Ajándék, Napsugár, Üdvöske... összes ilyen "nyálas" név

-Kimberli, Dzsesszika, Elizabet, Doroti, Dzsennifer, Pamela és társai

fiúnév

kedvenc:

-György (vőlegényem miatt főleg, de amúgy is tetszik)

-Lőrinc

-Tibor

-Attila

-Miklós

ami irritál:

-Dzsásztin, Rikárdó, Raul, Kevin és társai

-Tasziló, Arisztid a viccek miatt

-Turul (egyik előző kérdésben olvastam, hogy már lehet anyakönyvezni...)

-Arzén

-Ödön, Béla (nem tehetek róla, nekem nagyon idiótán hangzanak)

-Dominik, Martin, Noel (ezek a tipikus tucat plázacicás nevek "a magyar nevek uncsik, de ezeken talán nem röhögnek annyit a suliban majd"...)

2015. máj. 30. 15:46
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Arzén? Ki akarja egy mérgező anyagról elnevezni a gyerekét? xD
2015. máj. 30. 15:49
 18/37 A kérdező kommentje:
Nálam a Rákos név verte ki a biztosítékot. Ő itt a gyermekem Rákos . Sziasztok rákos vagyok . Uhhh. .
2015. máj. 30. 16:02
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a kérdés. De csoporttársam mesélte, hogy anyja óvónő, és van a csoportjában a kis Arzén. Oké, ez nem újkeletű név, franciában is létezik az Arséne megfelelője, de na, attól, hogy nem modern név, attól még megvannak a konnotációi.

Ja a másik ilyen meg az Ariel. Oké, hogy előbb létezett férfinévként, mint ahogy a Disney mese kijött, de sztem manapság az összes Ariel nevű fiút kishableányozzák, ha nem mosóporozzák...

2015. máj. 30. 16:12
 20/37 anonim ***** válasza:

Jézus, ez a Rákos is elég kemény.

Ami mondjuk nem gáz név, de hasonló kategória volt: távoli ismerős nevezte el úgy Barnának a gyereket, hogy elég barna bőrű volt a család (nem cigányok)... azért nem ártott volna gondolkodni előtte...

2015. máj. 30. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!