Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kisfiú, illetve kislány...

Milyen kisfiú, illetve kislány nevet választanátok a Csordás-Vegyi vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Különlegeset szeretnénk, a kötőjeles verzióhoz egy keresztnevet, de ha a keresztnév rövid pl: Pál vagy Inka akkor csak egy vezetéknevet szeretnénk és hozzá még egy keresztnevet.

PL: Csordás Pál Zoltán

Csordás-Vegyi Gabriella

Nekem tetszik: Mira (Becézve Miri,Mirike)

Zoé ( becézni nem igen lehet :( pedig tetszik)

Eddig csak ez a lány ötletem van...

2015. máj. 29. 18:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az 1. lépés hogy a név Vegyi részétől megszabadultok.Amúgy a Mira jó ötlet de a Zoét inkább felejtsd el.
2015. máj. 29. 21:45
 32/51 anonim ***** válasza:
52%

Ami sztem nem túl hosszú, nem annyira becézhető nevekhez illik:

lány: Kata, Bella, Niké, Lea, Róza

fiú: Marcell, Gergely, Zalán, Kolos

(Mariánt ne, túl kacifántos a teljes névhez, a Noel meg a tipikus "tucat különleges", mostanában mindenki azt akarja adni, mert nem magyaros a hangzása)

2015. máj. 29. 23:40
 33/51 A kérdező kommentje:
Vegyi az én nevem és tovább szeretném vinni
2015. máj. 30. 01:46
 34/51 anonim ***** válasza:
52%

Én meg pont a másik vezetéknevet akartam mondani, a Csordást, hogy azt nem lehetne "elfelejteni"? Bocs, de tényleg egy nagy marhacsorda jut eszembe.

A Zoé név az meg olyan fura, olyan mint az "izé".

Nekem tetszik a Bendegúz név (is), olyan jól lehet becézni: Bendi.

Lánynevek: Kata, Lilla, Ramóna, Mona

Fiúnevek: Bendegúz, Máté, Márk, Marci

2015. máj. 30. 06:39
 35/51 A kérdező kommentje:
Férjemm ki is vágna az ablakon ha nem a nevén lenne a gyerek
2015. máj. 30. 11:32
 36/51 anonim ***** válasza:
39%
31-es vagyok.Értem én hogy tovább akarod vinni a nevedet de ennek az lenne az ára hogy szegény gyereket végig kiröhögik felsőben,középiskolában és felnőttkorban(főleg ha kémiatanár lesz).Szóval tedd félre az önző vágyaidat és gondolj a gyerekedre is.34-es amúgy neked is igazad van de ha választani kell inkább a Csordás legyen.
2015. máj. 30. 12:27
 37/51 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Csordás-Vegyi vezetéknév. Én külön nem tudnám elképzelni. :)
2015. máj. 30. 13:04
 38/51 anonim ***** válasza:

ha az egyik csak szeretné továbbadni a nevét, a másik meg "ki is vágna az ablakon", akkor melyik is az önzőbb?

szerintem is a Csordás a parasztosabb, de annyira nem gáz, vannak rosszabb nevek.

2015. jún. 1. 02:44
 39/51 A kérdező kommentje:
A párom köszöni a leparasztozást :D
2015. jún. 1. 13:28
 40/51 anonim ***** válasza:
ne értsd félre, én is totál paraszti származású vagyok, és büszke rá, a nevem is hasonló :D
2015. jún. 1. 19:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!