24 éves gyerek fel fog nőni?
Munkaterápia. Mondjuk két-három hét kukorica címerezés vagy kapálás egy eperföldön helyére tudja billenteni az értékrendet.
El lett kényeztetve.
Nem tudom, most mi a gond vele, dolgozik. Nincs mindenkinek komoly célja, haverokkal inni teljesen normális s ha punk, hát punk, abban sem látok semmit.
Nem mindenki nő fel, én is opcionális, kerülendő dolognak tartottam mindig is. Persze ez kinek mit jelent. Nekem azt, hogy nem leszek szürke felnőtt. Attól még saját életem van a saját házamban, nem egyszerű, de mit lehet tenni?
Nem kell mindent a válásra fogni. A házasságok kb fele válással végződik. Ennyi erővel minden második ember óriáscsecsemőként élne.
Ez inkább nevelési hiba.
Nem gyerek, csak minden valószínűleg a segge alá van tolva és nincs rákényszerítve, hogy ne hülye kistiniként viselkedjen.
Nincs barátnője - na és?? Ehhez amúgy mi közötök?
Dolgozik, de nincs komolyabb célja - szintén 24 vagyok, dolgozom, nem járok el mondjuk piálni meg punkos hülyeségeket csinálni, de egyelőre nekem sincs, marha nehéz ám kitalálni, mit akarok az élettől.
Most -lett punk - ismét kérdezem, közötök? Ha nem hazahirdja az egész bagázst, akik felzabálják az összes kaját, a válasz ismét az, hogy "nem, nincs közötök hozzá". 24 évesen akár televarrathatná magát orosz börtöntetoválással is, az már csak rá tartozik.
Amíg beleadja a közösbe a fizuja egy részét (értsd: kaja meg rezsi), a többivel meg azt kezd, amihez kaar, igaz az egyéb dolgokat, mint pl bérlet, kaja, ruházati meg műszaki cikket, remélem megvontátok tőle olyan szinten, hogy ami kell, azt ezentúl vegye meg magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!