Elképzelhető hogy egy 45 éves férfi gyereket akar?
Ismerek személyesen "késői gyerekeket", egészségesek. Egy volt osztálytársnőm az egyik, két jóval idősebb testvére van, ő kb. 2. osztályos általános iskolás volt, amikor nagynéni lett, makkegészséges, és most fog szülni, aztán apám és a húga is késői gyerekek, de nekik sincs semmi jelentős bajuk, a legidősebb testvérük nem sokkal fiatalabb anyukám szüleinél.
Szóval nem kell leírni a késői gyerekvállalást, ma már nagyon sokat tud az orvostudomány, de régen sem történt feltétlenül baj.
Viszont nektek nem ezt kell tisztázni, hanem hogy mit akartok gyerektémában, mert ha ő most ért meg az apaságra, és érzi is, hogy szeretne, de te nem akarsz, akkor inkább engedjétek el egymást.
Apu 1952-ben, en 1994-ben szulettem.
Sajna nem tudok "generacios problemakrol" írni mert meghalt
Az én apám is 52-es, él, és életerős, és azt tervezi, hogy nyugdíjasan is dolgozni szeretne.
Plusz most már biztos, hogy mindkét nagyapám 80 fölött távozik az élők sorából, az apai nagyapám 82 vagy 83 éves volt, amikor meghalt, még ismertem, pedig apám késői gyerek, az anyai még él, letagadnahtna jópár évet, szellemileg még mindig teljesen friss, csak a teste gyengül, de saját lábán jár, idén lesz 83. Anyai nagymamám apja viszont nem élte meg a 40-et, máig nem tudjuk, miért, csak elaludt, valami betegség, hirtelen lerokkant, az sem derült ki, mi miatt, ha jól tudom, 37 éves volt, és mamám tudtommal 5 éves lehetett, addigra már dédapámnak 5 lánya volt, szóval teljesen normál életkorban vállalt gyereket.
Bármikor elmehetünk, élhetünk sokáig meg rövid ideig is, a gyerekvállalástól ez teljesen független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!