Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy egy 45 éves...

Elképzelhető hogy egy 45 éves férfi gyereket akar?

Figyelt kérdés
Nincs neki, nem is volt nős, de egyre többször mondogatja hogy majd én szülhetnék. (viccesen) Fiatalabb vagyok sokkal (28) és mondtam neki hogy én nem szeretnék. Régebben a kapcsolat elején mondogatta hogy neki nincs is nem is kell. Lehet hogy ennyi évesen felébredt benne a gyerekvállalási ösztön?
2015. máj. 21. 13:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Elkepzelheto, de nem te vagy nem fair vele szemben(elejen megmondtad, hogy nem akarsz), hanem O. Ha akar gyereket, akkor ne csak viccesen bokje oda neked, hanem kicsit gondolja at a dolgokat es dontse el mit is akar. Mert valljuk be , O mar fiatalabb nem lesz, te pedig gondolom nem akarsz egy bizonytalan kapcsolatban elni.
2015. máj. 21. 22:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Ismerek személyesen "késői gyerekeket", egészségesek. Egy volt osztálytársnőm az egyik, két jóval idősebb testvére van, ő kb. 2. osztályos általános iskolás volt, amikor nagynéni lett, makkegészséges, és most fog szülni, aztán apám és a húga is késői gyerekek, de nekik sincs semmi jelentős bajuk, a legidősebb testvérük nem sokkal fiatalabb anyukám szüleinél.

Szóval nem kell leírni a késői gyerekvállalást, ma már nagyon sokat tud az orvostudomány, de régen sem történt feltétlenül baj.

Viszont nektek nem ezt kell tisztázni, hanem hogy mit akartok gyerektémában, mert ha ő most ért meg az apaságra, és érzi is, hogy szeretne, de te nem akarsz, akkor inkább engedjétek el egymást.

2015. máj. 21. 22:50
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

Apu 1952-ben, en 1994-ben szulettem.

Sajna nem tudok "generacios problemakrol" írni mert meghalt

2015. máj. 22. 08:24
 24/31 anonim ***** válasza:

Az én apám is 52-es, él, és életerős, és azt tervezi, hogy nyugdíjasan is dolgozni szeretne.

Plusz most már biztos, hogy mindkét nagyapám 80 fölött távozik az élők sorából, az apai nagyapám 82 vagy 83 éves volt, amikor meghalt, még ismertem, pedig apám késői gyerek, az anyai még él, letagadnahtna jópár évet, szellemileg még mindig teljesen friss, csak a teste gyengül, de saját lábán jár, idén lesz 83. Anyai nagymamám apja viszont nem élte meg a 40-et, máig nem tudjuk, miért, csak elaludt, valami betegség, hirtelen lerokkant, az sem derült ki, mi miatt, ha jól tudom, 37 éves volt, és mamám tudtommal 5 éves lehetett, addigra már dédapámnak 5 lánya volt, szóval teljesen normál életkorban vállalt gyereket.

Bármikor elmehetünk, élhetünk sokáig meg rövid ideig is, a gyerekvállalástól ez teljesen független.

2015. máj. 22. 09:04
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám 20 éves korában nemzett engem, mégis árva vagyok már 7 éve. Nem garancia az életkor semmire.
2015. szept. 15. 09:49
 26/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem szoktak annyira gyereket akarni a férfiak
2017. szept. 2. 14:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi lett Veletek Kérdező? Már ha olvasod még...
2018. szept. 16. 20:29
 28/31 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy aztán mi lett.
2018. szept. 17. 18:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2022. ápr. 16. 00:04
 30/31 A kérdező kommentje:
sziasztok aki kérdezte hogy mi lett. együtt vagyunk nincs gyerek
2023. máj. 1. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!