Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy egy 45 éves...

Elképzelhető hogy egy 45 éves férfi gyereket akar?

Figyelt kérdés
Nincs neki, nem is volt nős, de egyre többször mondogatja hogy majd én szülhetnék. (viccesen) Fiatalabb vagyok sokkal (28) és mondtam neki hogy én nem szeretnék. Régebben a kapcsolat elején mondogatta hogy neki nincs is nem is kell. Lehet hogy ennyi évesen felébredt benne a gyerekvállalási ösztön?
2015. máj. 21. 13:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%
Miért, ha 35 évesen csinál akkor mennyivel kisebb a generációs különbség? Ahogy idősödik az ember egyre zsugorodik az évek közti differencia.
2015. máj. 21. 13:58
 12/31 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom csak nem kefélni akarsz apáddal, akkor meg teljesen mindegy, hogy 50 v. 60 éves lesz mire egyáltalán lesz egy értelmes közös témátok.

25 és 45 között már valóban van generációs különbség, de hát itt ilyesmiről szó sincs.

2015. máj. 21. 14:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, viszont ha tenyleg nem akarsz gyereket, világosan közöld vele, akkor is, ha tudod hogy lelép. Így fair.
2015. máj. 21. 14:25
 14/31 anonim ***** válasza:

Simán elképzelhető, de ha te nem akarsz, tisztázd vele. Egyébként apámmal most kezd normalizálódni a kapcsolatom (63 éves lesz idén, én meg 31), korábban sokkal több nézeteltérésünk volt, gyerekkoromban meg olyan volt, mint hogyha nem nagyon tudott volna mit kezdeni velünk, kicsikkel. Most, hogy megy nyugdíjba, igaz ugyan, hogy még aktív, de sokat változott a gondolkodása is, és a tesómat (25 lesz) és engem mostanában kezdett egyenrangú félnek tekinteni.

Ha te is akarnál gyereket, a generációs különbség miatt ne aggódj.

2015. máj. 21. 14:58
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

egy férfinél ezen a téren nem számit a kor, ha 80 éves akkor is csinálhat gyereket

A nőknél általában 18-30-ig ajánlott szülni 30-on felül már komplikáltabb náluk a szülés, 40 fölött meg pláne

2015. máj. 21. 15:03
 16/31 anonim ***** válasza:
45%
A sperma minősége is romlik idővel.
2015. máj. 21. 15:21
 17/31 omba ***** válasza:
69%

én 30 éves koromig biztosan tudtam, hogy egyet se, semmiképpen.

A negyedik 49 éves koromban született, szóval nem csodálkozom a barátodon.

Ha te meg biztosan nem akarsz, akkor tényleg úgy fair, ha ezt egyenesen megmondod, mielőbb.

2015. máj. 21. 18:26
 18/31 anonim ***** válasza:
10%

Én ,mikor születtem, apum 38 volt.Elég idősnek láttam mindig.Sajnos ,már 58 évesen meghalt szegény, így én csak 20 voltam, mikor félárva lettem.

Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy minden férfi korán meghal.

De olyan rossz látni,hogy ha élne ,milyen lenne, korban olyan idős már nem sok él...idősek otth. ban dolgozom...

Mi a férjemmel fiatalon vállaltunk gyereket, még csak 46 évesek vagyunk, de 25 éves fiunk, 22 éves lányunk van.

De végül, ti tudjátok.a mai világban már nem ritka a nagyapának is beillő korú apa...

2015. máj. 21. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

"Egyre több bizonyíték van arra, hogy az életkor előrehaladtával a férfiak esetében is csökken a termékenység, ráadásul a késői életkorban nemzett gyermekek nagy eséllyel születési rendellenességgel jönnek a világra. Jelentősen több a skizofrén és autista gyerek azok között, akiknek édesapja 40-es éveinek közepén jár.

Részletek: [link]

2015. máj. 21. 21:20
 20/31 anonim ***** válasza:
58%
Igen, lehet, hogy ki akarja használni a 24. órát, hogy még fel is tudja nevelni a gyereket, de az is lehet, csak hirtelen fellángolás. Én a helyedben 5x meggondolnám, főleg, hogy nem is akarsz.
2015. máj. 21. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!