Szerinted anyám miért nem kérdezett rólam soha semmit?
Anyám soha nem érdeklődött utánam. Soha nem kérdezte kik a barátaim, ki a barátom, szerelmem. Mindig csak az iskola, jegyek, bizonyítvány érdekelte. Hozzánk soha nem jött senki, mert szégyelltem apám viselkedését, de mondjuk anyám sem szerette, ha jönnek hozzánk. Az ő házasságuk nagyon rossz kiskorom óta.
Apám már óvodás koromban hangoztatta, hogy ha majd nem tetszenek neki az udvarlóim szétveri őket. Soha eszembe sem jutott még a barátnőimet sem hazavinni.Ha át akart hozzánk jönni valaki, akivel nem voltam olyan közeli viszonyban, hogy elmondjam neki az igazságot, mindig kitértem (nem vagyok otthon..stb), rendszeresen kamuztam is. Apám erőszakos durva ember, anyám is nő létére meglehetősen agresszív, de őnála nem fajul tettlegességig.
Én most 28 éves vagyok, sajna nagyon kevés a fizetésem, egy részét leadom otthon, hogy hozzájáruljak a közös költségekhez. Sajna ebből albérletbe nem tudok költözni.
Apámmal nem beszélünk, anyámmal szinte csak a két boxer kutyánk a közös téma. Anyám továbbra sem érdeklődik utánam. Szinte olyan, mintha két életem lenne, ami nem találkozhat egymással. Mert ha igen, akkor az egyik tönkretenné a másikat. Másnál is van ilyen, vagy ehhez hasonló helyzet? Köszönöm előre is!:)
Utolsó: Dehogy jobb, csak fogalmad sincs arról, hogy mit vesztettél... Vagy meg se kaptad.
Kerdezo: Sajnálom. Nem tudsz elköltözni? Bármi jobb lehet, mint ez a langyos közöny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!