Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pro és kontra - maradnál vagy...

Pro és kontra - maradnál vagy szakítanál?

Figyelt kérdés

Ezen jó -és rossz tulajdonságok fényében együtt maradnál valakivel, vagy szakítanál?

Jók: Jószívű, Hűséges, Közös céljaitok vannak, egy hullámhosszon vagytok, nem haragszik soha semmiért

Rossz: Megbízhatatlan (megbeszélt időpontra nem ér oda), Szétszórt (Egész napra égve felejti a villanyt) , Trehány (Ruhák a földön, szakálldarabok a fogkrémestubuson), Büdös (Lábszag)

2015. máj. 15. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem maradnék. Egy igénytelen emberrel soha.
2015. máj. 15. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy egy embert vagy elfogadok, vagy nem.

Olyan nincsen, hogy jószívűsége tetszik, de a lábszaga nem. Ha szeretem, akkor elfogadom az égvefelejtett villannyal és a szakállával együtt.

Ha vannak közös célok, és közös beszédtéma, érdeklődési kör (egy hullámhosszon vagytok) akkor az már maga nagy dolog.

Ha a negatívumokat is el tudod fogadni, és amúgy szereted a pasit, akkor maradj. Ha te is úgy érzed, hogy passzoltok egymáshoz...

2015. máj. 15. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát engem a lábszag zavarna, de vannak ilyen talpbetétek cipőbe, ami jó ellene (a spré nem ér semmit, amiket próbáltam).
2015. máj. 16. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek legyen a legnagyobb bajai, hibái egy embernek, s nem lenne semmi gond.
2015. jún. 7. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Maradnék és tovább szeretném :)
2015. jún. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!